Vezetőedzőnk értékelése eddigi szereplésünkről

2016. Szeptember 2. Péntek
Olvassa el a varkapu.info weboldalon megjelent, Németh Szabolcs vezetőedzőnkkel készült interjút

Részletek a "Bővebben" után

Dicséretesen szerepel a Dorog az NB II-ben – mi a siker titka?

Újonc létére eddig jól szerepel a másodosztályban a Dorogi FC labdarúgócsapata. Németh Szabolcs együttese három győzelemmel, ugyanennyi vereséggel és egy döntetlennel a középmezőnyben foglal helyet. 
 
– Hogyan értékeli az eddig eltelt hét fordulót?
– Az összkép pozitív. A bajnokság előtt a biztos bennmaradást tűztük ki célként, eddig a terveknek megfelelően halad minden. Igaz, voltak jobban és rosszabbul elsült mérkőzéseink is.
 
– Milyennek ítéli meg az NB. II. színvonalát a harmadosztályhoz képest?
– Az NB. II. egyértelműen erősebb. Gyorsabb a játék, keményebbek az ellenfelek, ám mi is lépegetünk előre. Azt hiszem, nem leszünk rossz csapat.
 
 
– Melyik mérkőzés okozott eddig csalódást, illetve melyikre emlékszik vissza a legszívesebben?
– A Vác elleni hazai vereségünk nem volt bekalkulálva. Sajnos a hozzáállásunk az első félidőben nem volt megfelelő, ez pedig kihatott az egész mérkőzésre. Siófokon azonban 2-0-s győzelmet arattunk, ott tetszett, amit láttam. A legutóbbi fordulóban, a Nyíregyháza ellen hazai pályán ugyan 1-0-ra alulmaradtunk, ám úgy vélem, a játékunkra akkor sem lehetett panasz, ám eredményességgel sajnos nem párosult. Összességében azt gondolom, van keresnivalónk a mezőnyben.
 
– A hét végén nem rendeznek fordulót, legközelebb csak a jövő héten kell játszania együttesének. Mivel töltik ezt az időt?
– Minden nap edzünk, hogy megfelelő állapotban tartsuk magunkat. Noha több gárda is vív felkészülési mérkőzést ebben az időszakban, mi nem tesszük.Gyakorlatilag folyamatosan szerda-szombat ritmusban léptünk-lépünk pályára, akad futballista, aki nem dorogi és már hetek óta nem volt otthon.
 
– A következő fordulóban a Kozármisleny lesz az ellenfél a Buzánszky Stadionban. A baranyaiak hajszálra ugyanolyan mérleggel rendelkeznek, mint a Dorogi FC, csupán jobb gólkülönbségükkel állnak önök előtt a tabellán. Mire számít?
– Természetesen hazai környezetben a három pont begyűjtése a célunk, hogy még közelebb kerüljünk a biztos bennmaradáshoz.
 
 
EREDMÉNY
Merkantil Bank Liga NBII. 12. forduló
DVSC
Dorogi FC
Október 18., Vasárnap, 20:00
Debreceni Nagyerdei Stadion
 Főtámogatók

  


 


Vezetőedzőnk értékelése eddigi szereplésünkről - Dorogi FC