Utánpótlás körkép: 3.rész!

2020. Október 7. Szerda
Részletek a "bővebben" után!
Rovatunk harmadik részében utánpótlás csapataink október 1-4-i eredményeit és edzői nyilatkozatait osztjuk meg.

MLSZ  Leány U16 HNP Észak-nyugati csoport, 3. forduló
|Október 1. 16:00, Budapest, Hollandi Úti Sporttelep|

Csepel UP SE 3-1 (2-0) Dorogi FC

Csapatunk: Fehér (K), Dományi, Héjja, Pausch, Angyal, Macskó, Görgényi, Tömör, Pongrácz.
Gólszerzőnk: Görgényi.

Pintér Denissza vezetőedző: "Büszke vagy a lányok teljesítményére, hiszen cserejátékos nélkül is végig küzdötték a meccset. Sajnos az első félidőben hamar kaptunk két gólt, ami érezhető volt a játékunkon. Pozitívumként kiemelném a lányok akaraterejét, amivel ezúttal sem volt probléma, így a mérkőzés végén sikerült egy szépítő gólt is szereznünk!"MLSZ Leány U16 HNP Észak-nyugati csoport, 5. forduló
|Október 3. 10:00, Ajka, Városi Sportcentrum|

FC Ajka 1-1 (0-1) Dorogi FC

Csapatunk: Fehér (K), Dományi, Héjja, Pausch, Angyal, Macskó, Görgényi, Tömör, Berei.
Gólszerzőnk: Pausch.

Pintér Denissza vezetőedző: "A mérkőzés alatt végig dominálni tudtunk, rengeteg helyzetet tudtunk kialakítani, azonban a befejezéseink rendre pontatlannak bizonyultak, így a döntetetlen eredménynek köszönhetően sikerült megszereznünk az első bajnoki pontunkat."


MLSZ U19 III. O. Közép B csoport, 6. forduló
|Október 3. 13:00, Tokod-Üveggyár, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Dorogi FC 6-1 (3-0) ESMTK

Csapatunk: Belányi (K), Sterczer, Szántó, Deres, Ferkó, Harmat, Joó, Pohner, Fábián-Nagy, Babik, Klencsák - Horváth, Dékay, Holló, Szolik, Motuz, Bojtor.
Gólszerzőink: Joó (3), Klencsák (2), Babik.

Fenyvesi László vezetőedző: "Nem játszottunk jól, rengeteg pontatlanság és technikai hiba jellemezte az egész mérkőzést, viszont ami pozitív, hogy szervezettek és fegyelmezettek voltunk, szinte helyzetet sem tudott ellenfelünk kidolgozni. Egyéni villanások után szereztük a góljaink nagy részét, aminek köszönhető a 3 pont. Győzelmünket a héten lábtörést szenvedő Jakobi Roland labdarúgónknak ajánljuk! Mihamarabbi felépülést kívánunk neki!"


MLSZ U17 III. O. Közép B csoport, 6. forduló
|Október 3. 15:00, Tokod-Üveggyár, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Dorogi FC 4-1 (3-1) ESMTK

Csapatunk: Kálló (K), Lácza, Molnár, Bartl, Kalla, Kele, Farkas, Selmeci, Kiss, Bauer, Kovács - Keck, Kalster, Kara, Papp, Nebehaj.
Gólszerzőink: Farkas (2), Kovács, Kalster.

Váczy Dávid vezetőedző: "Két hét kényszerszünet után jó volt újra bajnoki mérkőzést játszani, a csapat is várta már a lehetőséget, hogy éles helyzetben is meg tudja mutatni magát. Jól kezdtük a mérkőzést, végig tudtuk irányítani a játékot és sok helyzetet kialakítva szereztük meg a győzelmet. Hiányérzet a helyzetkihasználás miatt van bennem, mert jobban kell a befejezésekre koncentrálni."


MLSZ Serdülő U14 II. osztály Közép B csoport, 6. forduló
|Október 3. 16:00, Budapest, ESMTK Utánpótlás Sporttelep|

ESMTK 1-6 (0-4) Dorogi FC

Csapatunk: Gágó (K), Kruska, Tillich, Kranyik, Pál P., Illés-Zsolnay, Kollár, Strbik, Mali, Farkas, Huszka - Baris, Pál S.
Gólszerzőink: Tillich (2), Kranyik (2), Kollár, Baris.

Kovács Attila vezetőedző: "Ismét remek hozzáállással és mentalitással léptek pályára a srácok, és ugyan a csapatjátékunk minősége nem volt az igazi, de a sok jó egyéni teljesítménynek köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok az eddigi - nem várt - remek szerepléshez, jó úton járunk!"


MLSZ Serdülő U15 II. osztály Közép B csoport, 6. forduló
|Október 3. 16:00, Budapest, ESMTK Utánpótlás Sporttelep|

ESMTK 4-1 (2-0) Dorogi FC

Csapatunk: Erdélyi (K), Süveges M., Ötvös, Hámori, Forgó, Erős, Süveges G., Gere, Balázs, Szilágyi, Bredóka - Sajtos, Orosz.
Gólszerzőnk: Bredóka.

Varga János vezetőedző:
"Egész héten betegségek, sérülések miatt kevés játékossal tudtunk készülni. A mérkőzés nagyon rosszul kezdődött, a negyedik percben gólt kaptunk, aztán még egyet. Mentünk az eredmény után, rúgtunk három kapufát, de igazán semmi nem sikerült. A vereség nagyon fájó, pláne ilyen gólokkal. Minden elismerésem a srácoké, küzdöttünk, időnként jól is játszottunk, de nem sikerült, csak szépíteni. Egyértelmű, hogy még tovább kell fejlődnünk. Fogunk is!"

MLSZ Kiemelt U12 Közép-nyugati csoport, 5. forduló

|Október 4. 13:00, Kelen SC Sporttelep|

Kelen SC 5-1 (3-0) Dorogi FC

Csapatunk: Hajdányi (K), Mihály, Ombodi, Babocsai, Griecs, Nagy, Konrád, Mihov, Czérna - Kuborczik, Hudoba, Repka.
Gólszerzőink: Kuborczik.

Urbán Attila vezetőedző: "Az ellen a Kelen SC ellen léptünk pályára, akik a tabella első felében helyezkednek el és ez meg is látszott a játékukon. A fizikálisan erősebb és játékban gyorsabb csapat ellen a mérkőzés nagy részében védekezésre szorultunk. A párharcok nagy részét elvesztettük, és ez döntő volt, ami látszik a végeredményen is."


MLSZ Kiemelt U13 Közép-nyugati csoport, 5. forduló
|Október 4. 14:30, Kelen SC Sporttelep|

Kelen SC 4-0 (1-0) Dorogi FC

Csapatunk: Borhi (K), Kolozsvári, Kruska, Molnár, Kreitner, Janetka, Győry, Wáry, Dankó, Sortán, Czvik - Papp, Kun, Teigler.

Faragó Szabolcs vezetőedző: "Az első félidőben abszolút partnerei voltunk a vendéglátóknak, több gólszerzési lehetőségünk is volt, ám ezeket nem tudtuk kihasználni. A második játékrészben aztán ellenfelünk nagy nyomást helyezett a kapunkra, és többször gólokra is váltották ezeket a sanszokat. Gratulálok a Kelen SC csapatának a győzelemhez!"

Komárom-Esztergom megyei Női felnőtt csökkentett pálya, 6. forduló
|Október 4. 11:00, Környe|

Környe 1-2 (1-0) Dorogi FC

Csapatunk: Fehér (K), Szeibert, Hajdu, Varga-Solti, Kelenföldi, Nebehaj, Pintér, Hegedűsné Spóner, Pausch - Kempf, Soós, Ocskai, Nagy.
Gólszerzőink: Pausch, Soós.

Sersztnyev Richárd vezetőedző:
"Határozottan az eddigi legerősebb ellenféllel találkoztunk, és nagyon örülök, hogy a csapatom egy ilyen különleges élménnyel gazdagodott a 90 perc során. Nem elég, hogy a csupán 15 éves kapusunk bravúrokkal teli teljesítményt mutatott, hátrányból felállva, az utolsó percekben fordítva tudtunk nyerni. Nehéz szavakkal kifejezni, hogy mennyire büszke és boldog vagyok a látottak miatt és köszönöm is a játékosaimnak, amit a csapatért, és értem tettek. Megérdemelten vezetjük 100%-osan a tabellát!"MLSZ U9 Bozsik-torna 2. fesztivál
|Október 4. 9:00, Tokod-Üveggyár, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Sersztnyev Richárd vezetőedző: "A szeszélyes időjárás és a betegségek ellenére ismét erős létszámmal vettünk részt a tornán, a gyerekek jól érezték magukat és egész jól meg is oldották meg a játékhelyzeteket a funinho közben."MLSZ U11 Kiemelt Bozsik-torna
|Október 4. 14:00, Tatabánya|

Méhes Norbert vezetőedző: "Büszke vagy a csapat hétvégi teljesítményére, hiszen azon túl, hogy 3 játékosunk az U12-es keretetet segítette, a kiemelt bozsik torna 5 mérkőzéséből 4-et meg is nyertünk, majdnem 30 gólt szerezve. Külön öröm volt számomra viszontlátni a héten gyakorolt játékelemeket és kombinációkat, meghatározó szerepük volt a támadójátékunkban és a gyerekek saját bőrükön tapasztalták meg, hogy mit miért gyakorlunk. Külön kiemelném a torna gólja címét bezsebelő Gremsberger Brúnót, aki ollózva szerzett gyönyörű gólt egy szögletet követően!"Pest megyei Női futsalbajnokság, 1. forduló
|Október 4. 11:00, Érd, Treff Sportcsarnok|

Amazon Foci SE II. 0-2 (0-0) Dorogi FC
Amazon Foci SE III 0-0 (0-0) Dorogi FC
Amazon Foci SE I 0-1 (0-0) Dorogi FC
CWarriors Pinkbull 0-1 (0-1) Dorogi FC

Csapatunk: Lombos (K), Eigner, Papp, Zalavári, Gáspár, Peregovics, Cserős.
Gólszerzőink: Zalavári (2), Gáspár, Peregovics.

Eigner Maggy csapatkapitány: "Nagyon büszke vagyok egytől egyig a lányokra! Ma szerintem a lehető legtöbbet kihoztuk a meccsekből. Hét játékossal kezdtük el a napot, a végére pedig egy sérülés miatt hatan maradtunk, szeretnénk Peregovics Laurának innen is jobbulást kívánni! Ami a csapat teljesítményét illeti, mindenki nagyon sokat tett érte, hogy ilyen jól sikerüljön az első kör, volt egy remek kapusteljesítményünk is, úgyhogy nagy gratuláció jár az egész csapatnak!"
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 20. forduló
Dorogi FC
Pécsi MFC
December 6., Vasárnap, 13:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


Utánpótlás körkép: 3.rész! - Dorogi FC