U11: Kiemelkedő hétvége!

2020. Szeptember 13. Vasárnap
Részletek a "bővebben" után!
A hétvége mind a két napján komoly feladat előtt állt U11-es csapatunk, hiszen amellett, hogy saját korosztályukban résztvevői voltak a Kiemelt és az Alközponti Bozsik-tornáknak, ezúttal az U12-es kiemelt bajnokságban is bajnoki mérkőzést játszottak, nem akármilyen eredményt elérve!


A szombati nap krónikájához tartozik, hogy a Méhes Norbert - Nagyházi Dávid által dirigált korosztályunk 10 fővel bővítette keretünket az U12-es kiemelt bajnokság, REAC elleni összecsapásán. A gyerekek az idősebb ellenféllel szemben is meghatározó, többek esetében kiemelkedő teljesítményt mutattak be, és magabiztosan meg is nyerték a mérkőzést 6-1 arányban.

Ami a vasárnapot illeti, a keret egyik fele a Mészöly Focisuli által megrendezett Kiemelt Bozsik-tornán szerepelt, míg a korosztály másik része a Monostori Tivadar Utánpótlás Központban az Alközponti Bozsikon bizonyíthatott. Mind a két csapat remek játékot produkált, a kiemelt programon szereplők minden mérkőzésüket megnyerve abszolválták a napot, de az alközponti versenyen is jó játékot hozva játszottak a mieink, melynek okán okleveles dícséretben részesült Varga Richárd Budapesten és Ombodi Dominik Tokodon, valamint külön kiemelnénk Kollár Annát, aki lány létére tett hozzá rengeteget a fiúk eredményességéhez! Gratulálunk a gyerekeknek, Hajrá Dorog!
EREDMÉNY
Merkantil Bank Liga NBII. 12. forduló
DVSC
Dorogi FC
Október 18., Vasárnap, 20:00
Debreceni Nagyerdei Stadion
 Főtámogatók

  


 


U11: Kiemelkedő hétvége! - Dorogi FC