Miskei Attila: Sokat r ez a gyzelem

2018. Július 30. Hétfő
Részletek a "Bővebben" után
BALMAZÚJVÁROS–DOROGI FC 0–1 (0–0)

Balmazújváros, 900 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Kovács Gábor, Máyer Gábor)
BALMAZÚJVÁROS: Szécsi G. – Szalai A., Jagodics B., Papucsek, Farkas N. – Ternován, Peszmeg, Domokos (Szabó I B., 78.), Berki I. (Balázs R., a szünetben) – Kamarás, Erdei (Harsányi, 68.).
Vezetőedző: Horváth Ferenc
DOROG: Horváth G. – Erdélyi B., Nagy Zs., Csató, Papp M. – Mészáros Á. – Szedlár (Nagyházi, 90.), Tomás, Nagy I. – Faragó (Sitku, 77.), Városi (Vígh Á., 55.).
Vezetőedző: Miskei Attila
Gólszerző: Nagy István (0–1) a 91. percben

Nagyon értékes győzelmet arattunk a Balmazújváros vendégeként, a mérkőzést követően Miskei Attilát kérdeztük:
- Nyugodtan mondhatjuk, ennél jobban nem kezdhettük volna a szezont. Győztünk egy nagyon erős ellenfél ellen. Az eredményen kívül még mit emelnél ki?
- A CSAPATOT szeretném elsősorban kiemelni, Dorogon mindig is ez volt az erő, hogy a csapat volt nagyon erős. Nagyon-nagyon örülök, hogy ezt a pályára kitettük, és mindenki egyénileg is nagyon sokat tett azért, hogy eredményesen tudjunk szerepelni.
- Ami feltűnő volt, hogy a csapat az utolsó negyedórát nagyon megnyomta és az ellenfél fölé nőtt. Mondhatjuk, hogy ennyire jól sikerült a felkészülés?
- Nem csak ez játszott szerepet, az Ádám és az Illés beállása nagyon sokat segített nekünk. Addigra az ellenfél is elfáradt, hiszen nagyon sokat tett a győzelem megszerzéséért. Ezen felül a két belső középpályásunk is hatalmas munkát végzett.
- A mérkőzés előtt arról beszélgettünk Balogh Pál szakmai igazgatóval, hogy akkor jönne haza elégedetten, ha a felkészülés során tanult elemeket viszont látnátok. Ezzel mennyire vagy elégedett?
- Próbáltuk megvalósítani azokat a támadás variációkat amiket gyakoroltunk hétről-hétre, nehéz volt mert egy nagyon jól felkészített ellenfelünk volt. pros online sports betting Nem tudtuk mindig megtölteni tartalommal a csapatjátékunkat, de mindig azt mondom, hogy a csapat napról-napra fejlődjön, ez a legfontosabb.

Gratulálunk a stábnak és a csapatnak!

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 3. forduló
Debreceni EAC
Dorogi FC
Agusztus 9., Vasárnap, 17:30
Debreceni Nagyerdei Stadion
 Főtámogatók

  


 


Miskei Attila: Sokat r ez a gyzelem - Dorogi FC