Holnap a Monor ellen folytatjuk

2018. Október 2. Kedd
Részletek a "Bővebben" után...
Merkantil Bank Liga NBII
2018.10.03. 15:00
Dorogi FC - BSS Monor

Holnap csapatunk újra hazai pályán játszik. Az előző hazai mérkőzésen végre győzni tudott a csapat ezért joggal reménykedhetünk a hasonló folytatásban, főleg hogy a csapat a Zalaegerszegen is jó játékot mutatott.
A 15 órakor kezdődő mérkőzés mindkét fél számára fontos, hiszen a Monor jelenleg 18. helyen áll a tabellán, tehát korántsem mondható megnyugtatónak a helyzete, míg a Dorog számára a tabella első felébe kerülés a tét, amely mondhatjuk a csapat idei céljai közt szerepel.
Az előző fordulóban a vendégek hosszú idő után újra győzni tudtak, hazai pályán múlták felül a Vác csapatát, tehát várhatóan ez pozitívan hatott a Monori játékosok önbizalmára tehát semmiképpen nem számíthatunk könnyű mérkőzésre.
Miskei Attila vezetőedző Csatóra és Nagy Istvánra nem számíthat a holnapi találkozón, a csapat többi tagja egészséges és felkészülten várja az összecsapást, amelyet Nagy Róbert játékvezető irányításával fog lejátszani a két csapat.
Csapatunk jelenleg a 11. helyen áll, az elmúlt 5 mérkőzésen 2 győzelemmel és 3 vereséggel, tehát fontos lenne megszerezni a győzelmet, mert 3 ponttal nagyot lehetne előre lépni a tabellán és a hétvégi Vasas elleni találkozóra is jobb hangulatban indulhatna a csapat.

Szeretettel várjuk szurkolóinkat a mérkőzésre, Hajrá Dorog!
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 38. forduló
Dorogi FC
Kazincbarcika SC
Május 17., Vasárnap, 17:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók
 
  


 
Holnap a Monor ellen folytatjuk - Dorogi FC