Egy régi ismerős - interjú a Budaörs vezetőedzőjével

2016. Szeptember 29. Csütörtök
Kattintson a "Bővebben" ikonra
Egy régi ismerős - interjú a Budaörs vezetőedzőjével

A héten Vasárnap, Budaörs csapata látogat a Buzánszky stadionba. Ellenfelünk vezetőedzője - gondolom nem kell bemutatnom - Miskei Attila, aki már nagyon várja a mérkőzést.
Dorogon pontosan két és fél szezont (2011 nyarától - 2013 végéig) töltött el vezetőedzőként és sikeresen irányította az akkori NB III-as csapatunkat. A 2011-2012-es évadban a dorogi gárda ezüstérmet szerzettt a tréner vezetésével, úgy, hogy a bajnokság hajrájában még nyílt versenyben álltak a bajnoki címért. A következő időszakban (2012-2013) már sikerült a diadal és a dobogó tetejére állhattak, megnyerték az NB III nyugati csoportját.
2013 végén távozott a klubtól, majd dolgozott Diósdon és Tatabányán fél-fél évet. 2015 nyara óta dirigálja - akkor az NB II-be  frissen feljutott - Budaörs együttesét.

Hogy érzed magad Budaörsön?
Köszönöm, jól érzem magam, bár összehasonlítva a két klubot, a mostani budaörsi lehetőségek kevésbé olyan jók, mint Dorogon. Itt elsősorban az infrastrukturális és egyéb fejlesztésekre gondolok. Ezt a különbséget lelkesedéssel és szervezettséggel próbáljuk meg pótolni.


Mire számítasz a vasárnapi, volt csapatod elleni mérkőzésen?
Abban biztos vagyok, hogy érzelmektől nem lesz mentes a meccs. Izgalmas, szoros összecsapásra számítok.


A statisztikák alapján a Dorog tűnik támadóbb szellemű gárdának, ezen kívül a hazai pálya előnye is mellettünk szól. Mit gondolsz erről?
Dorogon imádják a focit, fantasztikusak az ottani szurkolók, gondolom sokan kijönnek majd a meccsre és ez mindenképpen a hazai csapatot támogatja.
A statisztikákat mi is figyeljük, és megpróbálunk maximálisan felkészülni az ellenfélből.


Mik a tervek? Hol szeretnétek végezni ősszel és a szezon végén?
A budaörsi egyesület elsődlegesen nevelőklub. Az a célunk, hogy az utánpótlás csapatokból felkerülő játékosokat próbáljuk beépíteni a felnőtt keretbe, hogy fejlődjenek taktikailag, technikailag és mentálisan is erősödjenek. Komoly sikerként könyveljük el, hogy már két fiatal, saját nevelésű labdarúgónk is NB I-es csapathoz igazolt.
Egyébként a terveket tekintve az a legfontosabb, hogy a csapat jövőre is az NB II-ben szerepeljen és a fiatalok lehetőséget kapjanak a fejlődésre.


EREDMÉNY
Merkantil Bank Liga NBII. 12. forduló
DVSC
Dorogi FC
Október 18., Vasárnap, 20:00
Debreceni Nagyerdei Stadion
 Főtámogatók

  


 


Egy régi ismerős - interjú a Budaörs vezetőedzőjével - Dorogi FC