Dorogi FC - WKW ETO FC Győr online szöveges közvetítés

2018. November 4. Vasárnap
Részletek a "Bővebben" után...
Merkantil Bank Liga NBII
2018.11.04 13:30 Buzánszky Jenő Stadion
Dorogi FC - WKW ETO FC Győr

Játékvezető: Nagy Norbert
Asszisztensek: Becséri Gergely, Márkus Péter
Tartalékjátékvezető: Ducsai József


Kezdőcsapatok:

Dorog:
Horváth, Mészáros (C), Hegedűs, Szedlár, Kitl, Fürjes, Papp, Nagy, Lénárth, Faragó, Paudits
Vezetőedző: Miskei Attila

Győr:
Horváth, Tajthy, Tóth, Mervó, Jakab, Völgyi, Szimcso, Tar, Andric, Vukasovic (C), Debreceni
Vezetőedző: Király József

Gól: Jakab (18. perc); Lénárth (21. perc); Mészáros (55. perc); Debreceni (60. perc); Szedlár (68. perc); Vígh (89. perc); Jakab (92. perc)
Sárga lap: Völgyi (42. perc); Szedlár (49. perc); Kitl (51. perc); Tar (86. perc) Papp (90. perc)
Piros lap:

I. félidő

Elkezdődött a mérkőzés, a Dorog a szokott piros-fekete mezében, a Győr tiszta fehérben lép pályára. Mervó Bence indította útjára a labdát.

5. perc: Hatalmas győri lehetőség maradt ki Völgyi ívelte középre a labdát a dorogi térfél közepéről, a védők nem tudtak tisztázni, a vendégek csatára, Vukasovic közvetlen közelről a felső lécre lőtte a labdát, a kipattanót végül el tudták rúgni a hazai védők.

9. perc: A Hegedűs buktatásáért megítélt büntetőt Paudits a kapusba lőtte, a kipattanó labdát újra a kapusba rúgta.

14. perc: A Mervó elleni szabálytalanság miatt megítélt szabadrúgást, Tajthy rúgta rá, de a sorfalat találta el.

16. perc: Veszélyes bal oldali akciót vezetett a Győr, Mervó ívelte középre a labdát, amely Szedlárról Horváth kapushoz pattant aki felszedte a feléje guruló labdát.

18. perc: Vezet a Győr, Jakab 25-30 méterről végzett el szabadrúgást, a lövés nagy erővel a kapu jobb oldalába vágódott.

21. perc: Lénárth fejeséből sikerült egyenlíteni. 1-1!

28. perc: Völgyi végzett el szabadrúgást a dorogi 16-os sarkáról, Horváth ki tudta ütni a labdát, a játékszert Szimcso gyűjtötte be, a beadását Lénárth becsúszva szögletre tisztázta.

35. perc: Hegedűs ívelt középre egy szabadrúgást, amit a védők kifejeltek, a labdát Faragó szerezte meg, Szedlárhoz ívelt aki jól cselezgetett a vendégek 16-osán belül, de kissé kisodródott és a lövése az oldalhálót találta el.

37. perc: Andric ugratta ki Tóthot a jobb szélen, aki erősen középre passzolt, talán túl erősen is mert mindenki előtt elszállt a labda, kis is gurult az alapvonalon, dorogi kirúgással folytatódhat a mérkőzés.

41. perc: Tóth Dávid lőtt 20 méterről, a védőkről kipattanó labdával Szedlár iramodott meg, két jó cselt követően végül legyőzte a túlerő, mindenesetre ígéretes kontra volt.

Állás: 1-1!

II. félidő

Elkezdődött a második félidő.

49. perc: Mervó iramodott meg a térfél közepén, Szedlár csak sárga lap árán tudta megakadályozni, a szabadrúgás veszélytelen volt.

51. perc: A Dorog végzett el szögletet, a védők Lénárth elől tisztázni tudtak. A kifejelt labdával Szimcso iramodott meg nagyon veszélyesen Kitl csak lerántani tudta, sárga lap.

55. perc: Góóóóóóól!!!! Paudits volt harcos, jól indult meg a jobb oldalon, Hegedűshöz passzolt, az Ő lövésébe még bele tudott vetődni a vendégek védője, de a labda Mészároshoz került, aki a kapuba lőtt. 2-1!

56. perc: Cserél a Dorog, Paudits helyett Vígh lép pályára.

59. perc: Cserélnek a vendégek is Mervó helyett Magasföldi a pályán.

60. perc: Völgyi végzett el szabadrúgást a bal oldalról, Debreceni ugrott a legmagasabbra és befejelte a hazai kapuba a labdát. 2-2!!!!!

68. perc: Szedlár Zoltán hihetetlen egyéni akciót követően - lerántani se tudták - lőtt kapura, a kapus csak hozzáérni tudott, a labda a kapuba hullott. 3-2!!!!!

70. perc: Mindkét csapat cserélt, Völgyi helyett Vadász, Faragó helyett pedig Városi kap lehetőséget.

72. perc: Jakab lövésre szánta el magát jó 25 méterről, a labdája bal felső sarok mellett hagyta el a játékteret.

76. perc: Utolsó cseréjét is kihasználta Győr, Nemanja Andric helyett, Szánthó bizonyíthat.

80. perc: Miskei Attila is cserél, Erdélyi jön be Hegedűs helyére. Utolsó cseréjét kihasználta a Dorog is.

84. perc: Völgyi végzett el szabadrúgást a dorogi térfél közepéről, Horváth a léc alól szögletre ütötte a labdát. A győri szöglet veszélytelen volt.

86. perc: Jakab cselezgetett a dorogi 16-oson belül az alapvonalnál, Fürjes szépen tisztázott, úgy hogy kirúgással jött a Dorog.

89. perc:GÓÓÓÓÓL!!!!!! Erdélyi ugratta ki a jobb oldalon Szedlárt, középre nézett és pontosan Vígh Ádám fejére ívelt aki szépen a hosszúba bólintott. 4-2!

3. perc hosszabbítás

92. perc: Mészáros labdavesztéséből indult meg a Győr, a beívelést még kifejelték a dorogi védők, de végül a labda Jakabhoz került aki a kapuba lőtt. 4-3!

Vége a mérkőzésnek! A végeredmény 4-3!
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 38. forduló
Dorogi FC
Kazincbarcika SC
Május 17., Vasárnap, 17:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók
 
  


 
Dorogi FC - WKW ETO FC Győr online szöveges közvetítés - Dorogi FC