Dicséret a szurkolóktól!

2016. Agusztus 30. Kedd
A "Bővebben" után olvassa el szurkolóink véleményét!
Ritkán szoktuk külön cikkben kiemelni a szurkolók véleményét, de úgy gondolom, hogy most érdemes, annak ellenére is, hogy egy aprócska góllal alulmaradt a dorogi csapat a Nyíregyháza ellen, hozzáteszem a mutatott játék alapján érdemtelenül.
Sokan hallották már a mondást, hogy a tízmillió szövetségi kapitány országa vagyunk, mindenki ért a focihoz, és aki szakértő - legalább is annak gondolja magát -  nagyon szeret kritizálni.
A legnagyobb kritikus a szurkoló. Vagy porba tipor vagy mennybe emel. Nincs középút. Természetesen ez attól függ, hogy mit lát a pályán. 
A vasárnapi meccset követően kettő hozzászólást olvastam a csapat facebook oldalán:

"Én azt gondolom, hogy ez a Dorog, ha így játszik és a "szerencse" sem pártol el, nemcsak a biztos bentmaradást érheti el, de a mezőny első felébe is odaérhet. Én nagyon büszke voltam, jó játékot láttam. Nemcsak helyenként, sztem szinte végig a Dorog dominált. Szervezett, tudatos, sokszor szép focit játszó csapat ez. Azt hiszem a legjobban azon lehet lemérni, hogy hétről hétre többen jönnek ki. Lassan kicsi a stadion :-) Hajrá Dorog."


"Kimondottan élvezhető, bátor, kombinatív játékot nyújtottak a fiúk. Nem érdemeltünk vereséget. Igazán megérdemli a csapat, hogy a közönség még inkább mellé álljon. Példásan küzdöttek, helyenként ötletesen. A vereség ellenére jól szórakoztunk, köszönjük.Hajrá Dorog!"


Ha egy csapat a kritikus szurkolóktól a vereség ellenére is dicséretet kap, már letett valamit az asztalra. Ahogy a Gladiátor című filmben, Maximusnak, az egykori római hadvezérnek mondta a rabszolgatartója mielőtt elindult a Colosseumba harcolni: "Nyerd meg a tömeget!"
Nos, a játékosoknak és a szakmai stábnak ez már sikerült, most már csak a hatékonyságon, a kapu előtti szituációk jobb megoldásán kell dolgozni, de ezt az edzők jobban tudják.

Csak így tovább!
EREDMÉNY
Merkantil Bank Liga NBII. 12. forduló
DVSC
Dorogi FC
Október 18., Vasárnap, 20:00
Debreceni Nagyerdei Stadion
 Főtámogatók

  


 


Dicséret a szurkolóktól! - Dorogi FC