Budafok - Dorog online szöveges közvetítés

2020. Február 16. Vasárnap
Részletek a "Bővebben után...
Budafoki MTE- Dorogi FC
Merkantil Bank Liga NBII labdarúgó mérkőzés

Játékvezető: Szilasi Szabolcs
Tartalékjátékvezető: Antal Péter
Asszisztensek: Mohos Milán, Aradi József

Budafoki MTE

Póser, Margitics, Oláh, Gohér, Zsolnai, Skribek, Vaszicsku, Horváth, Romics, Soltész, Szabó
Cserék: Kovács, Opavszky, Ihrig-Farkas, Micsinai, Mervó, Kulcsár, Kirják

Dorogi FC
Mursits, Takács, Mészáros, Vígh, Papp, Dlusztus, Lencsés, Nyíri, Ryaskho, Földi, Lénárth
Cserék: Borsos, Forró, Berkó, Kitl, Németh, Barna, Paudits

Gól:
Sárga: Horváth (30. perc - veszélyes játék); Papp (58. perc - Margiticsot lökte fel); Soltész (65. perc - Pauditsot rántotta le); Lénárth (80. perc)
Piros:

A mai mérkőzésen a második helyezett Budafok ellen lép pályára a csapatunk. Nehéz csata vár Németh Szabolcs "fiaira" hiszen ellenfelünk, az utolsó 5 mérkőzésén nem szenvedett vereséget, 2 döntetlen mellett 3 győzelmet arattak. Viszont csapatunk jó játékkal örvendeztette meg a szurkolókat a hétközi kupameccsen bízhatunk abban, hogy a srácok önbizalmára is pozitívan hatott az a találkozó és meg tudjuk tréfálni a hazai piros-feketéket. Érdemes megemlíteni, hogy az elmúlt találkozón rendre egy gólt tudtak "csak" szerezni Csizmadia Csaba tanítványai, viszont a védelmük nagyon stabil, hiszen 5 találkozóból 4 esetben érintetlen maradt a hálójuk, érdekes mérkőzésre van tehát kilátás, Hajrá Dorog!

A Dorog tiszta fehér mezben, a hazai csapat piros-feketében játszik. Vígh Ádám passzával el is kezdődött a találkozó.

I. félidő

4. perc: Az első esemény Gohér Gergő nevéhez fűződik, 18 méterről próbálkozott lövéssel, de a védőkről lepattanó labdát Mursits elvetődve megszerezte.

10. perc: Most Oláh próbálkozott távoli lövéssel, de a célzás nem volt jó, a játékszer messze a kaput elkerülve hagyta el a játékteret.

22. perc: Bal oldalról végzett el szögletet Gohér, a beívelést a védők kifejelték, majd itt is, ott is egy nagy hibát követően Romic elé került a labda, aki nem tudta megszelídíteni, így az alapvonalhoz keveredett és sarkalással próbálkozott, de Mursits kezébe továbbított, a nézők hangos kacaja kísérte mindkét csapat megmozdulásait.

30. perc: Szabó iramodott meg a bal szélen, szép cselt követően középre adott, Horváth ollózással próbálkozott, de Lénárthot rúgta meg, bár nem szándékos, de mindenképpen veszélyes volt, a játékvezető sárga lapot mutatott fel.

33. perc: Földi futott el lendületesen a hazaiak térfelén, Vígh mutatta magát, de a passz sajnos pontatlan volt, elhalt az ígéretesnek induló akció.

39. perc: Oláh ívelt középre, a labda Skribek elé került, aki szépen passzolt vissza Horváth elé, Horváth lőtt is, Mursits bravúrral védett.

1 perc

45+1: Egy védelmi megingást követően Zsolnai lépett ki a védők közül, egy az egyben vezette Mursitsra aki nagyon jól mozdult ki és hárítani tudott. Újabb Mursits bravúr!

Vége az első játékrésznek, a másodikban mindkét csapattól több kell.

II. félidő

46. perc: hatalmas Budafok helyzet maradt ki, bal oldali akciót követően Skribek elé került a labda, aki szemben a kapuval lőtt, ismét egy Mursits bravúrra volt szükség.

48. perc: Ismét Skribek veszélyeztetett, de mielőtt lőhetett volna a védők tisztáztak.  A szögletből a jobb oldalon álló Oláh elé került, aki fejelt, de a védők kifejelték, de Skribekhez aki egy cselt követően lőtt, de csúnyán fölé bombázott.

51. perc: Ismét nagy hazai helyzet maradt ki, bal oldalról ívelődött be a labda, amit Mursits ezúttal elvétett, Skribek elé került aki középre ívelt, de túl magasan ezért átszállt mindenki feje felett.

53. perc: Gohér végzett el szabadrúgást úgy 18 méterről, lövését Mursits jó helyezkedésnek köszönhetően könnyedén hárította.

56. perc: Cserélnek a hazaiak, Skribek helyett Kulcsár kap lehetőséget.

60. perc: Cserél a Dorog is, Vígh Ádám helyett Paudits kap játéklehetőséget.

62. perc: Nagyon szép akciót vezetett a Budafok. Oláh passzolt Szabóhoz aki középre adott, Kulcsár egy gyönyörű ollózó mozdulattal húzta kapura a labdát, de Mursits ismét a helyén volt.

69. perc: Ismét nagy hazai lehetőség maradt ki. Kulcsár ívelt középre, a Soltész lőtt kapura, de lepattant a védőkről, azonban elé került újra a labda, az ismétlést Mursits bravúrral ütötte ki a bal alsóból.  Ismét cserél a Budafok, Zsolnait váltja Ihrig-Farkas.

74. perc: Szabó futott el nagyon veszélyesen a bal szélen, középre adott, de Lencsés tisztázni tudott.

80. perc: Utolsó cserelehetőségüket is kihasználták a hazaiak, Mervó kap lehetőséget.

83. perc: Nagy dorogi helyzet maradt ki, Földi iramodott meg a bal szélen, Paudits üresen várta középen, de Földi a védőbe lőtte a labdát.

84. perc: Németh Szabolcs is cserél, Földi helyett Barna Gergő kap lehetőséget.

89. perc: Margitics lőtt nagy helyzetben, de a lövés keresztben elment a kapu előtt.

90. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a Dorog, Kitl váltja Mészárost.

90+1: Soltész eresztett meg egy lövést 20 méterről, de a labda a bal kapufa mellett suhant el.

Vége a mérkőzésnek, az eredmény 0-0.
EREDMÉNY
Merkantil Bank Liga NBII. 12. forduló
DVSC
Dorogi FC
Október 18., Vasárnap, 20:00
Debreceni Nagyerdei Stadion
 Főtámogatók

  


 


Budafok - Dorog online szöveges közvetítés - Dorogi FC