"Akik legyőzték a Palermót", esélylatolgatás Balmazújváros ellen

2016. Szeptember 23. Péntek
A részletekért kattintson a "Bővebben"-re
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Dorogi FC

Mekantil Bank liga, NB II. 11. forduló

Szeptember 25., Vasárnap, 18:00
Balmazújvárosi Városi Stadion, Sporttér u. 5-7.


Csapatunk ezen a héten Vasárnap délután 18 órától folytatja NB II-es szereplését idegenben, a 2011 óta - megszakítás nélkül - az NB II-ben szereplő, Hajdú-Bihar megyei Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese ellen.

Az egyesületet 1912-ben alapították Balmazújvárosi Sport Club néven. Az azóta eltelt időszakban egy időre TSZ SE-re, majd újra BSC-re változott az elnevezése, mely csapat szerepelt az NB II-ben is és alacsonyabb osztályokban. A felnőtt csapatuk a 2011/2012-es bajnoki évadban kezdte el újra a bajnokságot az NB II. Keleti csoportjában, Balmazújváros Sport Kft. néven, amely 100%-ig a Balmazújvárosi Önkormányzat tulajdona. A 2012/2013-as bajnokságot már Balmaz Kamilla Gyógyfürdő néven kezdték, így is reklámozva az újonnan megépült Kamilla Gyógy-, Termál- és Strandfürdőt.

Csapatunkat, az idén nyáron felavatott új stadionban fogadják, amelynek a stadionavató meccsén, nagy meglepetésre, 3:1-re legyőzték a Balogh Norbertet és Sallai Rolandot is foglalkoztató Palermo együttesét.

A Feczkó Tamás vezetőedző által irányított társaság a tabellán jelenleg az előkelő 2. helyen áll 6 győzelemmel 1 döntetlennel és 3 vereséggel. Az egyik legkevesebb gólt kapott (9) gárda a mezőnyben. Az eddigi 5 hazai mérkőzésükön csak egy vereséget szenvedtek a Siófoktól, akit a mieink idegenben 2:0-ra legyőztek.

Dorog, a Cegléd legyőzésével feljött a 13. pozícióba, és 4 győzelemmel 1 döntetlennel és 5 vereséggel, várja a folytatást.
 
A két csapat között jelenleg 6 pont a különbség a tabellán. Dorog: 13 pont, Balmazújváros: 19 pont

Csapatunk az előző fordulóban, a Cegléd elleni sikerrel, elmozdult a kieső zónából és felzárkózott a középmezőnyhöz. Az a győzelem nagy terhet vett le a játékosok válláról, és remélhetőleg az önbizalmukat is növelte.

Úgy gondolom nagyon nehéz összecsapásra számíthatunk, amelyen a taktikai utasításokat szigorúan betartva, koncentrálva, de felszabadultan kell játszani.

Az elmúlt két tétmeccsen sikerült diadalmaskodni, a Cegléd ellen Medgyes Zoltán és Bora György találataival nyertünk, illetve a kupában Szedlár Zoltán góljával és Vígh Ádám duplájával hagytuk el győztesen a pályát a Tatabányával szemben.
Bízunk benne, hogy folytatódik a győzelmi széria, de figyelembe véve az erőviszonyokat és reálisan várva a mérkőzést, úgy gondolom, hogy már egy döntetlen is kiváló eredmény lenne az NB II. jelenleg 2. helyezett csapata ellen.

Jegyárak:

nyugdíjas és diák jegy: 500 Ft
felnőtt jegy: 700 Ft


Sok sikert, Hajrá Dorog!


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 20. forduló
Dorogi FC
Pécsi MFC
December 6., Vasárnap, 13:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


"Akik legyőzték a Palermót", esélylatolgatás Balmazújváros ellen - Dorogi FC