Szedlár Zoltán visszatért!

Zuigéber Ákos a Dorogi FC játékosa!

2020. Július 28. Kedd
Részletek a "bővebben" után!
Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy klubunk az MTK-val kötött kooperációs megállapodás keretében, a következő szezonra szerződtette Zuigéber Ákost! Új szerzeményünket kérdezte a dorogifc.hu:


DorogiFC.hu: Milyen érzésekkel igazoltàl Dorogra, és hogy érzed magad a csapatban?
Zuigéber Ákos: Örülök, hogy itt lehetek és azon leszek hogy a csapat segítségére legyek, nagyon szimpatikusak csapattársak és a stáb is, jól érzem magamat itt. Hamar befogadott mindenki és az első perctől kezdve segítenek nekem."

DorogiFC.hu: Már az összes felkészülési mérkőzés is a hátunk mögött, hogyan láttad a csapat teljesítményét és hogy sikerült számodra az elmúlt pár hét?
Zuigéber Ákos: "Őszintén szólva van még min javítani, de úgy érzem, jól összefogunk állni, és ha mindent kiteszünk a pályára, akkor jó idény áll előttünk. Ami engem illet, ugye csak két meccsen tudtam sajnos játszani egy sérülés miatt, de ez mára már a múlté, úgyhogy készen állok a vasárnapi rajtra!"

DorogiFC.hu: Milyen pluszt tud adni a játékod a csapat számára és mit üzennél a szurkolóknak?
Zuigéber Ákos: "Úgy gondolom, gólerős játékos vagyok, és szeretnék minél több góllal és természetesen gólpasszal hozzájárulni a csapat sikereihez, hogy sikerekben gazdag szezonunk legyen. Nem kezdődött a kapcsolatom zökkenőmentesen a szurkolókkal egy félre értés miatt, viszont most ide igazoltam kölcsönbe és mindent megteszek azért, hogy a szurkolóknak kellemes perceket okozzak. Hajrá Dorog!
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 22. forduló
Dorogi FC
Debreceni EAC
Január 31., Vasárnap, 13:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


Zuigéber Ákos a Dorogi FC játékosa! - Dorogi FC