Beharangozó Pénteken! Cegléd csapata vár ránk Vasárnap Győzelem esetén szinte biztos a bennmaradás Schindler Szabolcs volt tegnap reggel a DigiSport vendége

Zseniális győzelem Mosonmagyaróváron

2017. Március 12. Vasárnap
Részletek a "Bővebben" után
Régi ismerőshöz, a Mosonmagyaróvárhoz utazott a Dorog az NB II hétvégi fordulójában és nagyszerű győzelemmel tért haza.

MOSONMAGYARÓVÁRI TE – DOROGI FC 0–4 (0–2)

Mosonmagyaróvár, 600 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Kulman Tamás, Király Zsolt)

MOSONMAGYARÓVÁR: Tarczy – Jasarevic, Koszó, Deák I., Galambos – Lázár P., Bartos (Fekete T., 56.), Schmatovich, Czár (Mundi, 81.) – Darázs (Katona K., 72.), Laki B. Vezetőedző: Király József

DOROG: Demjén – Kővári (Szedlár, 73.), Bor, Csató, Berkó, Bora – Mészáros Á. (Sitku, 84.), Medgyes, Lénárt – Tóth M. – Simon A. (Vígh, 79.).
Vezetőedző: Németh Szabolcs

Gólszerző: Bora (0–1) a 19., Medgyes (0–2) a 31., Simon A. (0–3) a 63., Simon A. (0–4) a 75. percben

A találkozót csapatunk kezdte jobban. Az első szögletet a 18. percben Bor adta be, és megtalálta Bora fejét, aki nem is hibázott (0-1). A 31. percben aztán megduplázta előnyét a Dorog, Medgyes távoli lövése talált utat Tarczy kapujába (0-2). A szünet előtt aztán Demjénnek is volt dolga, de nagyszerűen védett.
A szünet után aztán ismét Dorog gólt láthatott a közönség: Tarczy kirúgása nem sikerült a legjobban, a labda Simon Attilához került, aki magabiztosan értékesítette az ajándék labdát (0-3). A 72. percben mindkét csapat cserélt, de így sem kerülhette el a Mosonmagyaróvár a következő gólt: Bor beadását Sitku fejelte kapura, de Tarczy hárítani tudott. A szögletet ugyancsak Bor adta be, és Simon ezúttal nem hibázott, rögtön a hálóba továbbította a labdát (0-4). Ez volt az utolsó momentuma a pályán, ugyanis Vígh Ádám váltotta a gól után. Az utolsó percekben próbálkozott még a hazai csapat, de Demjén kapusnak nem kellett játékba avatkoznia, így egy zseniális meccset nyert meg a remekül játszó Dorog.

Edzői nyilatkozatok

Németh Szabolcs:
Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, nagyon jól játszottunk. Amit az edzéseken gyakoroltunk, játékosaim a mérkőzésen maximálisan visszaadták. A négy gól önmagáért beszél.

Király József: Az a csapat, amelyik készül az ellenfélből, és megvalósítja elképzeléseit, megérdemli a győzelmet. Beleszaladtunk egy komoly vereségbe, mindvégig futottunk az eredmény után. Innen szép felállni.


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank liga NB II. 37. forduló
Dorogi FC
Békéscsaba 1912 Előre
Május 27., Vasárnap, 17:00
Dorog, Buzánszky Stadion
 Főtámogatók
 
   
 
Zseniális győzelem Mosonmagyaróváron - Dorogi FC