Volt NBI-es csapat következik Vasárnap

2019. Agusztus 30. Péntek
Részletek a "Bővebben" után
Dorogi FC - Szombathelyi Haladás

NB II. Merkantil Bank Liga 7. forduló

Időpont:
2018. szeptember 1. Vasárnap, 16:30 óra
Helyszín: Buzánszky stadion
Játékvezető: MÓRI TAMÁS
Asszisztensek: VARGA GÁBOR, BEDE TAMÁS

Ha szeretne részletesebben tájékozódni az 1919-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: http://www.haladas.hu/kezdolap

Fontos információ:
A héten az MLSZ elnöksége nem fogadta el a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő másodfokú licenc kérelmét sem, így kizárták a Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokságból. Az MLSZ törli az együttes eddigi eredményeit, s a bajnokság 19 csapattal folytatódik (mindegyik fordulóban lesz egy szabadnapos együttes), amelyből kettő esik ki az idény végén. Az eredményeik törlésének következményeként változott az NBII állása, sajnos a Dorog hátrányára.
Tabella itt: https://adatbank.mlsz.hu/match/52/0/20851/7/1446549.html

A tavaly még a Honvédot trenírozó Supka Attila vezetőedző által irányított Haladás - a változást követően - a 13. helyen áll 7 ponttal, 1 győzelem, 4 döntetlen és 1 vereség mellett. A gárda 11 év után esett ki az NBI-ből az NBII-be. Sokan távoztak, pld. Király Gábor visszavonult,  és sokan érkeztek a csapathoz a kiesés után. Két játékost emelnék ki a keretükből, akik számunkra is ismerősek. Medgyes Zoltánt és Tóth Martint, ők korábban a Dorogot erősítették.

A mieink sajnos hiába nyertek a Balmaz ellen, mivel törölték az eredményt. Így visszaestünk a 15. helyre, 2 győzelem és 3 vereség mellett.
Nincs mit szépíteni, mindenképpen győzni kellene, hogy felzárkózzunk a középmezőnyhöz.

A játékosok közül Albert Ádám felépült, de a játéka még kérdéses, Girsik Áron és Mészáros Áron továbbra is sérültek, a többiek egészségesek és bevethetőek jelen állapot szerint.

Kérjük szurkolóinkat, látogassanak el minél többen a meccsre és biztassák a csapatot!


Hajrá Dorog!
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 26. forduló
Szombathelyi Haladás
Dorogi FC
Március 1., Vasárnap, 17:00
Szombathelyi Haladás Stadion
 Főtámogatók
 
   


 
Volt NBI-es csapat következik Vasárnap - Dorogi FC