Gyors gól döntött a Paks elleni meccsen Miskei Attila: Azt szeretném, hogy napról napra fejlődjünk

Vígh Ádám: Szeretnénk elhozni a 3 pontot

2017. Október 6. Péntek
Részletek a "Bővebben" után
ETO FC Győr - Dorogi FC

Mekantil Bank liga, NB II. 12. forduló
Időpont: 2017. október 8. Vasárnap 17:00
Helyszín: Győr, ETO Park, Nagysándor József u. 31

Játékvezető:
BERÉNYI TAMÁS
Asszisztensek: SZABÓ PÉTER, KULMAN TAMÁS

Vasárnap délután 17:00 órától folytatja szereplését a Merkantil Bank ligában a csapat, idegenben, a nagy hagyományokkal rendelkező ETO FC Győr.
Legutóbb 2016 júniusában találkozott a két csapat Győrben, egy tét nélküli barátságos mérkőzésen, amelyet 2:1-re megnyertünk, Szedlár Zoli két góljával.
Ha szeretne részletesebben tájékozódni az 1904-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: http://www.eto.hu/labdarugas/

A Bekő Balázs helyett frissen kinevezett Szentes Lázár vezetőedző által irányított társaság a tabellán jelenleg a 11. helyen áll 4 győzelemmel, 2 döntetlennel és 5 vereséggel.
Hazai pályán ebben a szezonban 5 mérkőzést játszottak, és csak egyszer tudtak győzni a Csákvár ellen, egy döntetlen és három vereség mellett. A négy győzelmükből hármat idegenben értek el.

A mieink, a legutóbbi mérkőzésen a Mosonmagyaróvár ellen 0:0-ás döntetlent játszottak, így maradtak a 14. pozícióban - 3 győzelemmel, 3 döntetlennel és 5 vereséggel.
Idegenbeli mérlegünk: 1 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség.

A két csapat között jelenleg csak 2 pont a különbség a tabellán. Dorog: 12 pont, Győr: 14 pont

Megkérdeztünk két játékost, Vígh Ádámot /Dorogi FC/ illetve Völgyi Dánielt /ETO FC Győr/, hogy mire számítanak a mérkőzésen?

Vígh Ádám: Nehéz meccsre számítok egy jól szervezett csapat ellen. Tudjuk, hogy edzőváltáson vannak túl és ez mindig vérfrissítést, egy pozitív lökést ad egy együttesnek. Ez már látható volt a Nyíregyháza ellen mutatott játékukon is. Ettől függetlenül, úgy gondolom, hogy jól felkészültünk és szeretnénk elhozni a 3 pontot Győrből.

Völgyi Dániel: Megfelelően felkészültünk a Dorog játékából, feltérképeztük ellenfelünket, a videóelemzés során megismertük gyenge pontjaikat. Próbáljuk azokat a játékelemeket játszani a meccsen, amiket az edzéseken gyakoroltunk, és bízom benne, hogy jó játékkal győzni tudunk. Remélem a közönség is jól fog szórakozni, nem úgy, mint az előző hazai, Budaörs elleni találkozón.

Kérjük drukkereinket, látogassanak el minél többen a meccsre és biztassák a csapatot!

Információk szurkolóinknak:

Belépőjegy: 1000 Ft egységesen /fényképes igazolvány felmutatása ellenében/
Pénztárnyitás 1 órával a mérkőzés előtt!


Hajrá Dorog!


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Felkészülési mérkőzés
FC Nitra
Dorogi FC
Július 21., Szombat, 17:00
Szlovákia, Dolne Obdokovce ( Alsóbodok )
 Főtámogatók
 
   
 
Vígh Ádám: Szeretnénk elhozni a 3 pontot - Dorogi FC