Vasárnap a Soroksár ellen folytatjuk

2019. Február 8. Péntek
Részletek a "Bővebben" után...
Vasárnap a Soroksár SC csapatát fogadjuk.

Merkantil Bank Liga NBII. 23. forduló
2019.02.10. 14:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
Dorogi FC - Soroksár SC
Játékvezető: Molnár Attila


Várhatóan izgalmas csata lesz a két csapat mérkőzése, hiszen mindkét társaság győzelemmel kezdte a tavaszt. Lipcsei Péter "fiai" 3-0- ra győztek a Vác ellen, ki kell emelni Orosz Márk teljesítményét, aki 4 perc alatt 2 gólt is szerzett, ezzel bebiztosítva a Soroksár győzelmét. Ne felejtsük el azt sem, hogy a 4. fordulóban csapatunk 3-1-re legyőzte a Soroksárt a pálya avatón és mint azt a vendégek elmondták, szeretnének revansot venni.

Azonban nem lesz könnyű dolga a vendégeknek, hiszen a mieink is győzelemmel kezdtek, ráadásul hátrányból fordítva, ami nagy erőt adhat a csapatnak és amint Balogh Pál szakmai igazgató elmondta a csapaton belül nagyon jó a hangulat. A vendégek erőnléti edzője pedig a Soroksár honlapján értékelt: "Dorog az egyik olyan csapat ahová én személy szerint nem szívesen járok, mert valahogy mindig nehéz találkozók vannak ..."

Csató Martin sérülés miatt, Lénárth Tamás pedig eltiltás  miatt (5. sárga lap) nem áll Miskei Attila rendelkezésére, de rajtuk kívül mindenki hadra fogható, bár Lénárth és Csató kiesését nem lesz egyszerű pótolni, de a játékosok motiváltak és mindent el fognak követni a siker érdekében. Sárga lapok tekintetében Kitl, Szedlár és Mészáros is veszélyben van, nekik jelenleg 4-4 sárga lapjuk van, tehát vigyázniuk kell, hiszen esetleges kiesésük nagy fejfájást okozna a szakmai stábnak.

A két csapatot két hely, és 3 pont választja el egymástól, ezért - mint ahogy Soroksáriak honlapja is kiemeli - fontos mérkőzés vár a csapatokra, hiszen egy győzelemmel befoghatjuk a soroksári csapatot.

Várunk mindenkit szeretettel!!!
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 5. forduló
Dorogi FC
Budafoki MTE
Agusztus 25., Vasárnap, 17:30
Dorog, Buzánszky stadion
 Főtámogatók
 
   


 
Vasárnap a Soroksár ellen folytatjuk - Dorogi FC