Fontos győzelmet arattunk

Vasárnap a Gyirmót csapatát fogadjuk

2018. Március 9. Péntek
Részletek a "Bővebben" után
Dorogi FC – Gyirmót FC

NBII. 24. forduló
Időpont: 2018. március 11. Vasárnap 14:30
Helyszín: Dorog, Buzánszky Stadion

Játékvezető: NAGY RÓBERT
Asszisztensek: MÁRKUS PÉTER, BERÉNYI ÁKOS

A Gyirmót csapatát fogadja a Dorogi FC a Merkantil Bank Liga 9. fordulójában vasárnap. A Buzánszky Jenő Stadionban 14:30-kor kezdődik a nagy csatát ígérő mérkőzés. A két, középmezőnyben helyet foglaló csapat (Gyirmót a 8., Dorog a 13. jelenleg és csak 4 pont különbség van köztük) tavaly augusztusban találkozott utoljára. Az őszi bajnokság során a dorogiak látogattak Gyirmótra, ahol 1:1-es félidő után 3:2-re végződött az összecsapásuk az ellenfél javára.
A Gyirmót stabil háttérrel rendelkező klub, amelynek célja az NB I-be kerülés. A Dorogi FC a Magyar Kupától való búcsúzása után megkettőzött erővel vág neki a mérkőzésnek, akik a Gyirmót elleni meccsen, a hazai nézők előtt a három pont megszerzésében bíznak.

Schindler Szabolcs vezetőedző:
- A szélsőséges időjárás eredményeként két hét pihenő után állunk újra pályára, így most kezdődik az igazi bajnoki szezon. A Gyirmót új edzővel, új stílussal készül a mérkőzésre. Leginkább a hazai fiatalokra építenek. Kielemeztük stílusukat, ugyanakkor mi a saját játékunkra összpontosítunk. Célunk, hogy minél hamarabb eredményesek legyünk. A bajnokság nagyon kiegyenlített az erőviszonyokat illetően, a legtöbb mérkőzésen nüanszok döntenek, ezért nagyon koncentráltan kell játszanunk minden meccsen. A dorogi játékosok felkészültek a vasárnapi mérkőzésre. Sajnos sérültjeink továbbra is vannak a támadó játékosok között, de mindenképpen győzni szeretnénk, amiért megteszünk mindent.

Kérjük szurkolóinkat, látogassanak el minél többen a meccsre és biztassák a csapatot!

Hajrá Dorog!

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 30. forduló
Monor SE
Dorogi FC
Március 31., Vasárnap, 16:00
III. kerületi TVE utánpótlásképző központ
 Főtámogatók
 
   
 
Vasárnap a Gyirmót csapatát fogadjuk - Dorogi FC