Szedlár Zoltán visszatért!

Utánpótlás Körkép: 4.rész!

2020. Október 14. Szerda
Részletek a "bővebben" után!
Rovatunk negyedik részében utánpótlás csapataink október 10-13-i eredményeit és edzői nyilatkozatait osztjuk meg.

MLSZ  Leány U16 HNP Észak-nyugati csoport, 6. forduló
|Október 10. 11:00, Érd, Érdi Sporttelep|

Érdi VSE 0-2 (0-1) Dorogi FC

Csapatunk: Fehér (K), Dományi, Héjja, Erdei, Angyal, Macskó, Görgényi, Tömör, Bódi.

Gólszerzőink: Macskó, Héjja.

Pintér Denissza vezetőedző: "Már az első félidőben sikerült megszereznünk a vezetést, megnyugodnunk azonban nem szabadott, hiszen az ellenfél folyamatost nyomást gyakorolt ránk. A bravúros kapusteljesítmény mellett, végig koncentrálva, odafigyelve, egymást segítve játszottak a lányok. Úgy gondolom megérdemelten szereztük meg a 3 pontot."


MLSZ  Leány U16 HNP Észak-nyugati csoport, 7. forduló
|Október 13. 17:00, Tokod-Üveggyár, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Dorogi FC 0-6 (0-3) MTE 1904 Mosonmagyaróvár

Csapatunk: Macskó(K), Dományi, Héjja, Erdei, Angyal, Fehér, Görgényi, Pausch, Bódi.

Pintér Denissza vezetőedző: "Nagyon büszke vagyok a lányok teljesítményére! A mérkőzés legnagyobb pozitívuma, hogy a rossz időjárás ellenére is olyan odaadással küzdöttek egymásért, ami példamutató lehet mindenkinek. Sajnos a játékunk több helyen pontatlan volt, így az ellenfelünknek könnyebb dolga volt. Számomra ez mérkőzés mutatta meg, hogy milyen kitartás van a csapatomban!"


MLSZ U19 III. O. Közép B csoport, 7. forduló
|Október 10. 10:00, Budapest, Kelen SC Sporttelep|

Kelen SC 0-1 (0-0) Dorogi FC

Csapatunk: Belányi (K), Sterczer, Szántó, Babik, Deres, Harmat, Joó, Pohner, Fábián-Nagy, Ferkó, Klencsák - Berkeszi, Horváth, Dékay, Holló, Szolik, Bojtor.

Gólszerzőnk: Fábián-Nagy.

Fenyvesi László vezetőedző: "Nehéz mérkőzésre készültünk, ami be is igazolódott. Nagy csata volt a pályán kevés helyzettel, de a mérkőzés egyetlen találatát szerencsére mi szereztük, amivel meg is nyertük a mérkőzést. Úgy érzem összességében többet tettünk a győzelemért, többet birtokoltuk a labdát, több veszélyes támadásunk volt ellenfelünknél, egy góllal jobbak voltunk, amiért gratulálok a játékosaimnak!"


MLSZ U17 III. O. Közép B csoport, 7. forduló
|Október 10. 10:00, Budapest, Kelen SC Sporttelep|

Kelen SC 2-2 (1-1) Dorogi FC

Csapatunk: Keck (K), Molnár, Bokán Barnabás., Bartl, Kele, Bokán Bence, Farkas, Selmeci, Kiss, Bauer, Kovács - Kálló, Lácza, Kalla, Kalster, Kara, Papp, Nebehaj.

Gólszerzőink: Farkas, Selmeci.

Váczy Dávid vezetőedző: "A mérkőzés fordulópontjaiból nem mi jöttünk ki jól, az elmaradt büntető és a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát. Az előny birtokában sokkal fegyelmezettebb és célratörő játékkal gólokkal nyerhettünk volna, helyette azon kell gondolkodni, hogy miért van ennyi hiba a védekezésben...! "


MLSZ U11 Bozsik-tornák
|Október 11. 9:00, Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum / Nyergesújfalu |

Méhes Norbert vezetőedző:
"Két helyszínen is képviselte magát az U11-es korosztály, hiszen a nyergesújfalui és a "hazai", tokodi Bozsik-torna mezőnyében is részt vettünk. Felszabadult, de agresszív játékot kértem a játékosoktól, elvártam, hogy nyomást gyakoroljunk az ellenfelekre, amit a gyerekek be is tartottak, sok szép ötlettel kiegészítve, visszaadva többek között az edzésen gyakoroltakat, hiszen a Nyergesújfalu ellen egy oda-visszavágós párharcban győztünk 7-0-ra és 15-0-ra, illetve az Esztergom ellen is sikerült magabiztosan nyerni, az odavágón 9-0-ás, a visszavágón 10-1-es végeredménnyel. Okleveles dícséretben Hart Olivér részesült, én pedig nagyon örültem neki, hogy a játék minden elemében az ellenfelek fölé tudtunk emelkedni. Ami a tokod-üveggyári Bozsik-tornát illeti, ott is sikerült minden mérkőzést megnyerni, méghozzá sok gólt szerezve. A gyerekek több pozícióban is kipróbálhatták magukat, remekül sikerült a keret ezen felének is a vasárnap délelőtt! "
MLSZ U13 Bozsik-torna
|Október 11. 9:00, Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Urbán Attila vezetőedző: "A mérkőzéseken voltak jó és gyengébb teljesítmények, láttam szép egyéni megoldásokat, de a csapat játékban sok volt az eladott labda és a kihagyott helyzet. Védekezésben és támadásban is fejlődnünk kell, ezért a továbbiakban sokat fogunk edzeni és gyakorolni, hogy a gyerekek minél többet fejlődjenek és jobb eredményeket érjünk el. "


MLSZ Leány U19 Közép-Keleti csoport, 6. forduló
|Október 11. 14:00, Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Dorogi FC 4-3 (1-2) Budapest Honvéd

Csapatunk: Fehér (K) - Kempf, Putnoki, Nebehaj, Pausch, Szeibert, Gáspár, Soós, Kelenföldi, Ocskai, Pinterová- Molnár, Matyasovszky, Cauxeiro, Szépvölgyi.

Gólszerzőink: Nebehaj (2), Kempf (2).

Sersztnyev Richárd vezetőedző: "Nehéz szavakba önteni mindazt, amit történt, hiszen nem játszottunk pontosan, mégis domináltunk, az ellenfél gyakorlatilag négyszer jutott el a kapunkig, ugyanakkor csak és kizárólag pozitív és hálás gondolatokkal tudom jellemezni a játékosaimat, mert két gólos hátrányból álltak talpra és fordították meg az utolsó percekben a mérkőzést. Köszönöm Nekik, hogy átélhettem ezt a 90 percet, azt gondolom ennél többet edző nem várhat el és kaphat játékosoktól az amatőr labdarúgásban. A jobbik csapat nyerte a mérkőzést, megérdemelten!"
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 22. forduló
Dorogi FC
Debreceni EAC
Január 31., Vasárnap, 13:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


Utánpótlás Körkép: 4.rész! - Dorogi FC