Utánpótlás körkép 3

2019. Október 16. Szerda
Részletek a "bővebben" után!
MLSZ U12 I. osztály Közép-nyugat csoport, 5. forduló
|Október 9. szerda 17:30,  Monostori Tivadar UPN Központ|
Dorogi FC 4-2 (3-1) Dunakanyar SE - Szentendre
Csapatunk: Borhi, Kolozsvári, Kruska, Molnár, Papp, Janetka, Wáry, Győri, Dankó - Deák, Sortán, Kőrösi, Teigler, Kun.
Gólszerzőink: Dankó (2), Janetka (2).

MLSZ U12 I. osztály Közép-nyugat csoport, 6. forduló
|Október 12. szombat 12:00,  Monostori Tivadar UPN Központ|
Dorogi FC 0-5 (0-3) UTE
Csapatunk: Borhi, Kreitner, Kruska, Molnár, Papp, Janetka, Wáry, Győri, Dankó - Sortán, Deák, Kolozsvári, Horváth.


MLSZ U13 I. osztály Közép-nyugat csoport, 5. forduló
|Október 9. szerda 16:00,  Monostori Tivadar UPN Központ|
Dorogi FC 0-5 (0-2) Dunakanyar SE - Szentendre
Csapatunk: Gágó, Huszka, Pál S., Pál P., Géber, Illés-Zsolnay, Kollár, Tillich, Kranyik, Ódor, Farkas - Rieder, Mali, Strbik.

MLSZ U13 I. osztály Közép-nyugat csoport, 6. forduló
|Október 12. szombat 12:00,  Monostori Tivadar UPN Központ|
Dorogi FC 1-6 (0-3) UTE
Csapatunk: Gágó, Rieder, Huszka, Pál S., Pál P., Géber, Illés-Zsolnay, Kollár, Tillich, Kranyik, Farkas - Mali, Ódor, Bíró, Strbik.
Gólszerzőnk: Ódor.

Bokán János vezetőedző: "Egy nagyon jól szervezett Dunakanyar ellen játszottunk, aki kíméletlenül kihasználta, ha hibáztunk és gólokra váltotta. Játékunk elmaradt a megszokottól, árnyéka voltunk önmagunknak, gratulálunk a győzelemhez ellenfelünknek! Szombaton az Újpestet fogadtuk, a mérkőzés pedig nagy iramban zajlott, a második félidő közepéig tudtuk tartani a tempót, aztán elfáradtunk. A gyerekekre büszke vagyok, mert ennek ellenére is tartották magukat, fociztunk is, és gólt is szereztünk egy nagyon jó csapat ellen, köszönöm a kitartásukat!"


MLSZ Serdülő U14 II. osztály Közép B csoport, 6. forduló
|Október 5. szombat 12:00, Budapest, KISE|
KISE 7-0 (3-0) Dorogi FC
Csapatunk: Erdélyi, Telkes, Farkas, Kruska, Ötvös, Iacobut, Tóbiás, Bredóka, Hámori, László, Kertész - Pál, Nagy, Kranyik, Marosvölgyi.MLSZ Serdülő U15 II. osztály Közép B csoport, 6. forduló
|Október 5. szombat 10:00, Budapest, KISE|
KISE 4-0 (1-0) Dorogi FC
Csapatunk: Gábri, Süveges B., Balázs, Juhász, Forgó, Hubácsek, Burányi, Rabl, Orosz, Gebei, Szlovák - Kruska, Süveges G., Süveges M., Török.

MLSZ Serdülő U15 II. osztály Közép B csoport, 7. forduló
|Október 12. szombat 10:00,  Monostori Tivadar UPN Központ|
Dorogi FC 1-2 (0-0) UTE
Csapatunk: Gábri, Telkes, Balázs, Juhász, Forgó, Szlovák, Szilágyi, Harmat, Orosz, Gebei, Burányi - Kruska, Süveges B., Rabl, Török, Hámori, Süveges M., Süveges G.
Gólszerzőnk: Rabl.

Varga János vezetőedző: "A KISE elleni mérkőzés első félidejében mutatott játékban nem volt benne az ilyen különbségű vereség. A szünetben még bíztunk benne, hogy kiegyenlíthetünk, de a második félidőben a hazai csapat sok mozgásos játéka szinte megoldhatatlan feladat elé állította a védekezésünket. Mindent megpróbáltunk, a játékosok tették a dolgukat, de ma az ellenfél jobbnak bizonyult."


MLSZ U17 III. osztály Közép B csoport, 6. forduló
|Október 5. szombat 12:00,  Monostori Tivadar UPN Központ|
Dorogi FC 2-0 (1-0) FC Esztergom
Csapatunk: Kálló, Szolik, Sterczer, Kalla, Motuz, Czvik, Nebehaj, Kiss, Kalster, Kara, Farkas - Horgosi, Hársfai, Berndt, Bartl, Harmat.
Gólszerzőink: Czvik (2).

MLSZ U17 III. osztály Közép B csoport, 7. forduló
|Október 13. vasárnap 12:00, Budapest, Goldball Park|
Airnergy FC 2-1 (0-0) Dorogi FC
Csapatunk: Kálló, Sterczer, Kalla, Kele, Czvik, Selmeci, Szolik, Kalster, Kara, Motuz, Nebehaj - Lácza, Hársfai, Farkas, Harmat.
Gólszerzőink: Kalla.

Szalai Áron vezetőedző: "Büszke vagyok a csapatomra, az Esztergom elleni mérkőzésen mutatott hozzáállás, fegyelmezett játék végre eredménnyel is párosult. Előző két bajnokinkon már fellelhető jelei voltak a tudatos csapatjátékunknak, ám sajnos nehezen tudtunk helyzeteket kialakítani. Leginkább az ESMTK elleni vereségünket sajnáltam, mert ott egyben volt a csapat, bár kevés helyzetünk volt, nem lőttük be, majd ellenfelünk kétszer is meg tudott kontrázni minket. A mostani mérkőzésen viszont végre többször is eljutottunk ellenfelünk kapujához, és veszélyesek voltunk támadásokban. Nagy jelentősége volt annak is, hogy középpályánk labdabiztosan játszott, így sokkal többet tudtunk építkezni. A meccs után örülünk most egy-két napig, aztán hétfőtől dolgozunk tovább, mert még sok dolgot kell javítanunk. Ami az Airnergy ellen találkozót illeti, az első félidőben mutatott teljesítménnyel és hozzáállással elégedett vagyok, ám ezt a második félidő elején úgy leromboltuk, hogy már nem tudtuk újraépíteni. Voltak kiemelkedő teljesítmények, ám voltak sajnos olyan játékosok, akik tudásukat töredékét produkálták. Ameddig nem tanulunk meg kiegyensúlyozottak lenni hétről hétre, addig nem lépünk előre. A támadójátékunk felépítésén és a befejezéseken nagyon sokat kell dolgoznunk."MLSZ U19 III. osztály Közép B csoport, 6. forduló
|Október 5. szombat 10:00,  Monostori Tivadar UPN Központ|
Dorogi FC 2-2 (2-2) FC Esztergom
Csapatunk: Belányi, Szántó, Molnár, Papp, Deres, Manger, Marczinkó, Szatmári, Horváth, Pohner, Bojtor - Kapás, Berkeszi, Dékay, Váli, Jakobi, Fábián-Nagy.
Gólszerzőink: Manger, Papp.

MLSZ U19 III. osztály Közép B csoport, 4. forduló
|Október 13. vasárnap 14:00, Budapest, Goldball Park|
Airnergy FC 1-3 (0-1) Dorogi FC
Csapatunk: Belányi, Szántó, Molnár, Deres, Marczinkó, Girsik, Barna, Szatmári, Váli, Fábián-Nagy, Bojtor - Kapás, Papp, Berkeszi, Horváth, Pohner, Jakobi.
Gólszerzőink: Szatmári (2), Marczinkó.

Fenyvesi László vezetőedző: "Két hatalmas hiba 2 pontunkba került az Esztergom ellen, koncentrációban és mentalitásban is több kellett volna a győzelemhez! Az Airnergy ellen mi irányítottuk a játékot, ellenfelünk kontrákra rendezkedett be. Nem volt egyszerű feltörni a hazaik védekezését, de Szatmári Kevin remek teljesítményének köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a csapatomnak!"

MLSZ Leány U16 Észak-nyugati csoport, 5. forduló
|Október 9. szerda 15:30,  MTE 1904 Sporttelep|

MTE 1904 2-0 (0-0) Dorogi FC
Csapatunk: Fehér, Ferenczi, Hegedűs, Nagy, Deli, Tóth, Angyal, Márk V., Márk A. - Kozák, Kaluser, Oláh, Pödör.

Hidasiné Nánási Nikolett vezetőedző: "Nagyon nehéz és kemény meccs várt ránk Mosonmagyaróváron! Eddigi taktikánkon változtatva a védekezésre helyeztük a hangsúlyt, mert az MTE góllövésben nagyon erős. Az utolsó 5 percig remekelt is csapatunk, sajnos a hatalmas nyomás miatt elfáradtunk és hibáztunk. A mérkőzést ugyan nem mi nyertük, de ki kell emelnünk a védelmünk fantasztikus munkáját. Gratulálok az egész csapatnak!"


MLSZ Leány U19 Közép-keleti csoport, 5. forduló
|Október 12. szombat 16:00, Chinoin SC
|
Újpest FC 0-2 (0-1) Dorogi FC
Csapatunk: Kiss - Gáspár, Cauxeiro, Eigner, Kempf, Kelenföldi, Pausch R., Pintér, Soós, Matyasovszky, Nebehaj - Molnár, Putnoki, Gyulavári, Pausch L..
Gólszerzőink: Nebehaj, Pausch R..

Sersztnyev Richárd vezetőedző: "Rangadót nyerni mindig remek érzés és ezt a csapatom most teljesen megérdemelten érezheti, hiszen egy olyan együttes otthonában szereztünk 3 pontot, amelynek a felnőtt csapata az NB2-es bajnokságot 100%-osan vezeti, és az U19-es bajnokságban is hibátlan mérleggel teljesítettek eddig. Van némi hiányérzetem, mert nem használtuk ki ezúttal sem jó százalékban a helyzeteinket, de a játékosaim hozzáállása miatt még sosem voltam ennyire büszke, rengeteget futottak és dolgoztak a 90 perc során amivel bebizonyították önmaguknak, hogy mennyit jelenthet a hozzáállás, ez pedig talán többet ér a győzelemnél is."
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 38. forduló
Dorogi FC
Kazincbarcika SC
Május 17., Vasárnap, 17:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók
 
  


 
Utánpótlás körkép 3 - Dorogi FC