Utánpótlás Körkép: 2.rész!

2020. Szeptember 30. Szerda
Részletek a "bővebben" után!
Rovatunk második részében utánpótlás csapataink szeptember 24-27-i eredményeit és edzői nyilatkozatait osztjuk meg.

Komárom-Esztergom megyei Leány U15, 4. forduló
|Szeptember 24. 17:00, Komárom, Czibor Zoltán Városi Sporttelep|

Fortuna SE 3-2 (0-1) Dorogi FC

Csapatunk: Macskó - Dományi, Héjja, Kollár, Görgényi - Angyal, Tömör.
Gólszerzőink: Tömör, Kollár.

Pintér Denissza vezetőedző: "A lányoknak ez volt a második közös mérkőzése, még nincsenek annyira összeszokva, de ennek ellenére kitartóan küzdöttek, mindenki a tőle telhető legjobbat nyújtotta, így egy nagyon szoros mérkőzést tudtunk játszani. Úgy gondolom semmi okunk szomorkodni, hiszen ügyesek voltak a lányok, és ha a következő mérkőzésen is ugyanilyen akarattal fognak küzdeni, akkor az győzelmet fog eredményezni!"


MLSZ U11-U13 Alközponti Bozsik-tornák
|Szeptember 27. 9:00, Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Méhes Norbert U11 vezetőedző: "Összesen 3 csapattal vettünk részt a két korosztály tornáján. Saját korcsoportunkban meggyőző, jó játékkal rengeteg gólt szerezve nyertük meg az összes mérkőzésünket, okleves dicséretben Gombor Mátyás részesült, míg az U13-asok között, két évvel fiatalabb játékosokkal álltuk meg teljes mértékben a helyünket, tudatos játékot mutattunk be, szoros eredményeket értünk el. A nagyobbak közt Kain Adriánt díjazták, mi pedig a Faragó Szabolcs és Urbán Attila kollégáimmal nagyon hasznosnak ítéltük meg ezt a hétvégét."


MLSZ Serdülő U14 II. osztály Közép B csoport, 5. forduló
|Szeptember 26. 16:30, Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Dorogi FC 1-1 (0-1) Reac SI SE

Csapatunk: Gágó - Kruska, Bíró, Janetka, Tillich, Kranyik, Pál P., Kollár, Strbik, Farkas, Huszka - Pál S., Baris, Ódor, Illés-Zsolnay, Mali.
Gólszerzőnk: Tillich.

Kovács Attila vezetőedző: "Küzdelmes mérkőzést játszottunk a jó erőkből álló rákospalotaiak ellen. Az első félidőben sok fegyelmezetlenség jellemezte a csapat játékát, de a srácok második félidei teljesítményét, hozzáállását és küzdeni tudását mindenképpen dicséret illeti, nagyon örültem, hogy hátrányban is igazi csapatként dolgoztak együtt - meg is lett az eredménye!"


Komárom-Esztergom megyei Női felnőtt csökkentett pálya, 5. forduló
|Szeptember 26. 16:30, Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Dorogi FC 2-0 (4-1) Nyergesújfalu SE

Csapatunk: Kiss - Papp, Hegedűsné Spóner, Prohászka, Zalavári, Pintér, Soós, Hajdu, Nebehaj - Gyulavári, Szeibert, Gáspár, Görgényi, Ocskai.
Gólszerzőink: Zalavári, Soós, Pintér, Gáspár.

Sersztnyev Richárd vezetőedző: "Hibátlan mérleggel vártuk a rangadót, egy nagyon harcos ellenfél ellen, akik ezúttal nagyon jó játékot is produkáltak csapatszinten, ám a mérkőzés fordulópontjaiból mi jöttünk ki jól, a helyzeteinket nagyon jó arányban kihasználtuk, büszkék lehetünk egy remek kapusteljesítményre, a kapott gólt követően pedig 5-ösre vizsgáztunk kitartásból. Amellett, hogy nagyon örülök a győzelemnek, büszke vagyok a csapat minden tagjára, mert hitelessé tették azon állításomat, hogy ha nem megy annyira jól a játék, akaraterővel és küzdeni tudással sikeresek tudunk lenni."


MLSZ Leány U19 Közép-Keleti csoport, 4. forduló
|Szeptember 27. 14:30, Tokod, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Dorogi FC 7-1 (1-1) Vác-Deákvár SE

Csapatunk: Fehér - Kempf, Putnoki, Nebehaj, Pausch, Szeibert, Gáspár, Soós, Szépvölgyi, Ocskai, Prohászka - Molnár, Matyasovszky, Gyulavári.
Gólszerzőink: Nebehaj (2), Kempf (2), Pausch, Soós, Szeibert.

Sersztnyev Richárd vezetőedző: "Keretünk felének kevesebb, mint 24 óra pihenési lehetősége volt a szombati felnőtt mérkőzést követően, míg további három alapemberünket sérülés és betegség okán voltunk kénytelenek nélkülözni. Ha ebből indulok ki, akkor teljesen jogosan produkálta a csapat a legrosszabb félidőt, amióta az edzőjük vagyok, de a szünetben átbeszéltük, hogy miként lehet ebből kimászni és ez sikerült is. Egy egészen más teljesítményt mutattunk fel a második játékrészben, gyakorlatilag egy kapuzva, és hat szép gólt szerezve. Gratulálok a csapatomnak, hiszen ezzel a győzelemmel 100%-os szeptembert produkáltunk, amire szeretném ha a továbbiakban építenénk!"
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 20. forduló
Dorogi FC
Pécsi MFC
December 6., Vasárnap, 13:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


Utánpótlás Körkép: 2.rész! - Dorogi FC