Utánpótlás körkép 2

2019. Szeptember 30. Hétfő
Részletek a "bővebben" után!
MLSZ U12 I. osztály Közép-nyugat csoport, 4. forduló
|Szeptember 28. szombat 11:30, Biatorbágy, Kolozsvári utcai stadion|
Viadukt SE Biatorbágy 4-1 (1-1) Dorogi FC
Csapatunk: Horváth, Kolozsvári, Kruska, Kreitner, Wáry, Janetka, Győri, Molnár, Dankó - Borhi, Sortán, Deák, Papp, Teigler, Kisjuhász, Kun.
Gólszerzőnk: Dankó.

Faragó Szabolcs vezetőedző: "Csapatjátékunk nem működött jól az előző fordulóhoz képest, kevés helyzetet alakítottunk ki az ellenfél kapuja előtt. Labdabirtoklásban az ellenfelünk jobb volt, így megérdemelten tartotta otthon a három pontot."


MLSZ U13 I. osztály Közép-nyugat csoport, 4. forduló
|Szeptember 28. szombat 10:00, Biatorbágy, Kolozsvári utcai stadion|
Viadukt SE Biatorbágy 2-1 (1-1) Dorogi FC
Csapatunk: Gágó, Rieder, Huszka, Pál P., Géber, Illés-Zsolnay, Kollár, Tillich, Kranyik, Ódor, Farkas - Pál S., Mali, Bíró, Strbik, Baris.
Gólszerzőnk: Kranyik.

Bokán János vezetőedző: "A gyerekek a kért feladatokat jól alkalmazták, kiegyenlített mérkőzést játszottunk. Az utolsó percekben egy rossz helyre kifejelt labdából szerezte meg a győzelmet ellenfelünk, ennek ellenére a csapatom teljesítményével elégedett vagyok!"


MLSZ Serdülő U14 II. osztály Közép B csoport, 5. forduló
|Szeptember 28. szombat 12:00,  Monostori Tivadar UPN Központ|
Dorogi FC 0-7 (0-1) II. Kerület UFC
Csapatunk: Erdélyi, Sajtos, Telkes, Ötvös, Iacobut, Tóbiás, Bredóka, Gere, Hámori, László, Kertész - Ghete, Nagy, Kruska, Kishonti, Kiss.

Farkas László vezetőedző: "Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, azonos játékerőt képviseltünk az első félidőben az ellenfelünkkel, melyben nekik sikerült egy gólt szerezni, míg mi csak gólszerzési lehetőségekig jutottunk el. Sajnos a félidő nem tett jót a csapatunknak, a második játékrészben sok hibát vétettünk védekezésben, ellenfelünk ezeket pedig gólra is váltotta. Szétesett a játékunk, enervált hozzáállást mutattunk, elkerülhető gólokat kaptunk, ellenfelünk megérdemelten nyert. Edzünk tovább, hogy a jobb játékerőt képviselő csapatok ellen is fel tudjuk venni a versenyt a mérkőzés teljes idejében!"


MLSZ Serdülő U15 II. osztály Közép B csoport, 5. forduló
|Szeptember 28. szombat 10:00,  Monostori Tivadar UPN Központ|
Dorogi FC 0-0 (0-0) II. Kerület UFC
Csapatunk: Gábri, Süveges B., Süveges M., Juhász, Forgó, Hubácsek, Szilágyi, Balázs, Orosz, Gebei, Burányi - Török, Süveges G., Harmat, Selmeci.

Varga János vezetőedző: "Örülök neki, hogy az elmúlt hét után így összeraktuk magunkat. Jól kezdtük a mérkőzést, szinte azonnal felvettük a megfelelő tempót. A védelem stabil volt, a középpálya sokat futott, támadójátékunk azonban egy kicsit döcögős volt. Nagyot küzdöttünk, rúgtunk két kapufát, de a döntő helyzetekben olykor nem a megfelelő döntéseket hoztuk, talán most kevesebbet hibáztunk, mint korábban. Összességében azonban elégedett vagyok a látottakkal."


MLSZ U17 III. osztály Közép B csoport, 1. forduló
|Szeptember 25. szerda 18:00, BVSC-Zugó Szőnyi úti stadion|
BVSC-Zugó U18 3-0 (1-0) Dorogi FC
Csapatunk: Kálló, Sterczer, Szolik, Berkeszi, Czvik, Bartl, Kiss, Kalster, Kara, Bauer, Farkas - Horgosi, Hársfai, Berndt, Kele, Selmeci, Nebehaj.

MLSZ U17 III. osztály Közép B csoport, 4. forduló
|Szeptember 28. szombat 13:30, ESMTK Utánpótlás Sporttelep|
ESMTK 2-0 (0-0) Dorogi FC
Csapatunk: Kálló, Lácza, Sterczer, Szolik, Cvik, Bartl, Horváth, Kiss, Kara, Bauer, Farkas - Horgosi, Hársfai, Berndt, Kele, Kalster, Nebehaj.

Szalai Áron vezetőedző: "Igazi futball környezetben játszhattunk bajnoki mérkőzést szerda este, a villanyfényes BVSC stadionban, minden játékost külön feldobott a pálya hangulata. Az első félidőben az eddigi mérkőzésekhez képest mélyebben védekeztünk, és próbáltunk labdát szerezni, majd ezekből gyors ellentámadásokat kezdeményezni. Jól is működött, aztán sajno a félidő lefújása előtt egy távoli lövésből kaptunk gólt, miután egy kapusbravúrt követően a kapufánkról bepattant a labda a kapuba. A második játékrészben próbáltunk kezdeményezőbbek lenni, de sajnos csak kapufáig jutottunk. Szombati mérkőzésünk nagy részében dominálni tudtunk. Ellenfelünk a találkozó elejétől fogva mélyen védekezve, kontratámadások felépítésére támaszkodott, ezáltal nagyobb területeket hagyva nekünk, mi kezdeményezhettünk a játék felépítésében. Nehezen tudtuk feltörni az ESMTK jól védekező csapatát. Kisebb lehetőségeink, illetve egy nagy helyzetünk volt az első félidőben, melyet csatárunk a kapussal szemben állva a léc fölé bombázott. A második játékrészben hasonló volt a játék képe, ellenfelünk taktikája vezetett eredményre, hiszen két kontratámadásból kaptunk gólokat, miközben mi nem tudtunk betalálni."MLSZ U19 III. osztály Közép B csoport, 1. forduló
|Szeptember 25. szerda 16:00, BVSC-Zugó Szőnyi úti stadion|
BVSC-Zugó U18 2-2 (1-1) Dorogi FC
Csapatunk: Belányi, Szántó, Molnár, Deres, Pohner, Manger, Marczinkó, Horváth, Szatmári, Jakobi, Bojtor - Kapás, Papp, Dékay, Váli, Bódi.
Gólszerzőink: Molnár, Deres.

MLSZ U19 III. osztály Közép B csoport, 4. forduló
|Szeptember 28. szombat 11:30, ESMTK Utánpótlás Sporttelep|
ESMTK 1-2 (0-1) Dorogi FC
Csapatunk: Kapás, Szántó, Molnár, Deres, Manger, Marczinkó, Pohner, Szatmári, Váli, Jakobi, Fábián-Nagy - Belányi, Papp, Berkeszi, Motuz, Bojtor.
Gólszerzőink: Manger, Szántó.

Fenyvesi László vezetőedző: "Szerdán vesztettünk két pontot, de nyertünk egyet! A mérkőzést végig irányítottuk, szinte csak az ellenfél térfelén volt a labda, de csak a hosszabbítás folyamán tudtunk kiegyenlíteni Nem voltam elégedett, ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk. Szombaton egy kellemetlen csapat ellen sikerült értékes 3 pontot gyűjtenünk. Szép gólokat szereztünk, ráadásul gyakorolt taktikai elemek után, amit jó volt viszontlátni. Eldönthettük volna hamarabb is az összcsapást, de így is örülünk a győzelemnek!"

MLSZ Leány U16 Észak-nyugati csoport, 4. forduló
|Szeptember 28. szombat 15:00, 
Monostori Tivadar UPN Központ|
Dorogi FC 5-0 (2-0) FC Ajka
Csapatunk: Ferenczi, Hegedűs, Nagy, Deli, Tóth, Angyal, Márk V., Márk A., Fehér - Kozák, Kaluser, Oláh, Pödör.
Gólszerzőink: Márk V. (2), Márk A., Angyal, Nagy.

Hidasiné Nánási Nikolett vezetőedző: "Szombaton a számunkra ismeretlen Ajkát fogadtuk. A lányaink a mérkőzés végéig az általunk kértek szerint játszottak, magasan védekezve az ellenfelet folyamatos nyomás alá helyezve, a térfelükön tartották a labdát. Az eddig lejátszott mérkőzésekből kiindulva, egész héten nagy hangsúlyt fektettünk a befejezésekre, kapura lövésekre, amit a végeredmény is tükröz. Külön öröm számunkra, hogy az összes gól a gyakorolt átlövésekből, távoli lövésekből született. Fontosnak tartjuk a góllövőkön kívül a csapat összes tagja példaértékű hozzáállásával, motivációjával és alázatos játékával közösen érte el ezt a nagyszerű eredményt!"MLSZ Leány U19 Közép-keleti csoport, 4. forduló
|Szeptember 25. szerda 18:00,
Monostori Tivadar UPN Központ|
Dorogi FC 7-1 (5-0) BSE Palóc Farkasok USE
Csapatunk: Kiss - Gáspár, Cauxeiro, Papp, Kempf, Kelenföldi, Pausch R., Pintér, Gyulavári, Matyasovszky, Nebehaj - Molnár, Putnoki, Soós, Pausch L., Bercsényi, Menyes.
Gólszerzőink: Matyasovszky (3), Pausch R. (2), Nebehaj, Soós.

Sersztnyev Richárd vezetőedző: "Egy jól megszervezett, párharcokban erős csapat ellen játszottunk, ennek okán pedig nagyon értékesnek tartom a győzelmünket, sokkal jobban játszottunk, mint a legutóbbi fordulóban. Különösen jó volt látni, ahogy a védekezésünk a tervnek megfelelően működött, és ezt nagyon szeretném viszontlátni a következő, az eddigi legnehezebbnek ígérkező meccsünkön az Újpest ellen."
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 22. forduló
MTK Budapest FC
Dorogi FC
Február 2., Vasárnap, 17:00
Új Hidegkuti Nándor Stadion
 Főtámogatók
 
   


 
Utánpótlás körkép 2 - Dorogi FC