Utánpótlás Körkép: 1.rész!

2020. Szeptember 23. Szerda
Részletek a "bővebben" után!
Rovatunk szezonnyitó részében utánpótlás csapataink szeptember 19-20-i eredményeit és edzői nyilatkozatait osztjuk meg.


MLSZ U7 Bozsik-torna 1. fesztivál
|Szeptember 20. 11:00, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Janetka Zoltán edző: "Nagy létszámú gyereksereggel kezdtük meg a Bozsik fesztiválok idei első alkalmát, és azt gondolom mindenki nagyon jól érezte magát a funinho és a két kapus játékok során is!"


MLSZ U9 Bozsik-torna 1. fesztivál
|Szeptember 20. 9:00, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Sersztnyev Richárd vezetőedző: "Nagyon örülök, hogy a nagy létszámnak köszönhetően négy csapattal is részt tudtunk venni a vasárnapi fesztiválon, ami több kisgyerek első Bozsik-tornája volt. A torna végeztével úgy érzem mindenki pozitív élményekkel gazdagodott, sokak egy kis bátorságot is tudtak meríteni az első alkalomból, ez pedig nagyon fontos számukra a jövőben."MLSZ U10 Kiemelt Bozsik-torna
|Szeptember 20. 9:00, Monostori Tivadar Utánpótlás Nevelő Centrum|

Bokán János vezetőedző: "Nagyon elégedett vagyok a gyerekekkel, a mérkőzéseken nagyon jól alkalmazták az edzésen gyakorolt feladatokat, kényszerítőket, elmozgásokat és nagyon sok egy az egy elleni párharcot nyertek meg. Büszke vagyok az egész csapatra!"


MLSZ U11 Kiemelt Bozsik-torna
|Szeptember 20. 14:00, Budapest III. Kerület pálya|

Méhes Norbert vezetőedző, Nagyházi Dávid edző: "Hasznosnak tartom, hogy belekóstoltak a gyerekek a kiemelt torna színvonalába, még akkor is, ha a mutatott játékunk egy kicsit elmaradt a múlt hetihez képest, de így is 3 győzelem mellett, egy-egy döntetlen és vereség jött össze. Bő kerettel tudtunk elutazni, és minden meccsen sok helyzetet alakítottunk ki szép kombinációk után, így összességében elégedettek lehetünk."


MLSZ Kiemelt U12 Közép-nyugati csoport, 3. forduló

|Szeptember 19. 17:00, Dunaharaszti MTK műfüves sportpálya|

Dunaharaszti MTK 2-2 (1-1) Dorogi FC

Csapatunk: Hajdányi - Mihály, Varga, Babocsai, Mihov, Griecs, Nagy, Konrád, Ombodi - Berndt, Hudoba, Repka, Czérna.
Gólszerzőink: Konrád, Hudoba.

Urbán Attila vezetőedző: "Az U11-es csapat játékosaival kiegészülve mérkőztünk meg a Dunaharaszti MTK csapatával egy közönségszórakoztató találkozón. A játékunkat szervezett védekezésre építettük, amiből szerettünk volna pontos passzokkal támadásokat kialakítani, amibe sajnos sok pontatlanság volt, de így is szereztünk két gólt. A kiállítás után a védekezésre és az ellentámadásokra koncentráltunk, ám sajnos a hosszabbításban kiegyenlített az ellenfél. A csapat megmutatta, hogy nagyon tud küzdeni, és így sikerült egy pontot szereznünk megérdemelten, dícséret illeti a srácokat!"


MLSZ Kiemelt U13 Közép-nyugati csoport, 3. forduló
|Szeptember 19. 15:30, Dunaharaszti MTK műfüves sportpálya|

Dunaharaszti MTK 1-0 (1-0) Dorogi FC

Csapatunk: Borhi - Kolozsvári, Kruska, Kreitner, Molnár, Janetka, Wáry, Győry, Dankó, Sortán, Czvik - Horváth, Papp, Kisjuhász.

Faragó Szabolcs vezetőedző: "Az előző fordulóhoz képest csapatunk fejlődést mutatott és egy jobb képességű Dunaharaszti ellen, szoros mérkőzésen helyenként szép akciókat vezetve maradtunk alul."


MLSZ Serdülő U14 II. osztály Közép B csoport, 4. forduló
|Szeptember 19. 12:00, Goldball Park|

Goldball 94 FC 0-11 (0-7) Dorogi FC

Csapatunk: Gágó, Bíró, Ódor, Tillich, Kranyik, Pál P., Illés-Zsolnay, Kollár, Strbik, Farkas, Huszka - Pál S.
Gólszerzőink: Tillich (2), Bíró (2), Pál P. (2), Kollár (2), Illés-Zsolnay, Kranyik.

Kovács Attila vezetőedző: "Gratulálok a srácoknak a nagyarányú győzelemhez! Örülök, hogy önbizalommal telve, felszabadultan fociztak, és hogy a találkozó végéig a maximumra törekedtek. A sok rúgott gól ellenére a helyzetkihasználáson javítani kell, hiszen az elkövetkezendő mérkőzéseken várhatóan jóval kevesebb lehetőségünk lesz a gólszerzésre."


MLSZ Serdülő U15 II. osztály Közép B csoport, 4. forduló
|Szeptember 19. 10:00, Goldball Park|

Goldball 94 FC 2-1 (0-1) Dorogi FC

Csapatunk: Erdélyi - Süveges M., Ötvös, Forgó, Hámori, Erős, Süveges G., Török, Szilágyi, Orosz, Balázs - Kishonti, Marosvölgyi, Bredóka, Gere.
Gólszerzőnk: Bredóka.

Varga János vezetőedző: "Szerettünk volna nyerni, de sajnos két megingásunkat kihasználta az ellenfél, így otthon tudták tartani a három pontot. A srácok nagyot küzdöttek, de azért többen képességszintjük alatt teljesítettek. A tényekhez hozzátartozik, hogy többen sérülésből, illetve betegségből tértek vissza."

Komárom-Esztergom megyei Női felnőtt csökkentett pálya, 4. forduló
|Szeptember 20. 11:00, Tatai AC Új pálya|

Tatai AC 1-6 (0-3) Dorogi FC

Csapatunk: Cauxeiro - Hajdu, Varga Solti, Gáspár, Pintér, Nebehaj, Zalavári, Soós, Hegedűsné Spóner - Görgényi, Prohászka, Gyulavári, Ocskai.
Gólszerzőink: Hegedűsné Spóner (2), Görgényi (2), Soós, Nebehaj.

Pintér Denissza játékosedző:
"A három pont megszerzésének reményében utaztunk Tatára. A lányok hozzáállása ezúttal is remek volt, végig összeszedetten, koncentrálva, egymást segítve és bíztatva játszottak, ennek okán lépésről lépésre alakítottuk ki a helyzeteket és váltottuk őket gólokra, végül pedig megérdemelten nyertünk."A teljes méretű képekért kattints Facebook oldalunkra!
EREDMÉNY
Merkantil Bank Liga NBII. 12. forduló
DVSC
Dorogi FC
Október 18., Vasárnap, 20:00
Debreceni Nagyerdei Stadion
 Főtámogatók

  


 


Utánpótlás Körkép: 1.rész! - Dorogi FC