Döntetlen a Vasas ellen Ellenfelünk az utolsó percben egyenlített

Utánpótlás hírek - Nebehaj Dominika bemutatkozója

2017. December 5. Kedd
Részletek a "Bővebben..." után
Új sorozatunkban az utánpótlás játékosokkal, edzőkkel, mérkőzésekkel foglalkozunk, akik a Dorogi FC jövőjét jelentik. Olvassátok ezeket a híreket is ugyanolyan lelkesedéssel, mint a felnőtt csapatról szólókat!

Ma Nebehaj Dominika mutatkozik be, aki U19-es női csapatunk játékosa.

"Több, mint 4 éve focizok, először Táton játszottam, majd két éve kerültem Dorogra. Most 15 éves vagyok. Kiskorom óta imádok focizni, ezért kezdtem el edzésekre járni. A foci nekem a mindenem, minél nagyobb sikereket szeretnék benne elérni. Az U16 és az U19 csapatában is játszom, védekező középpályás poszton. Szívesebben lennék előrébb, de ha az edző azt mondja, hogy a támadókat kell feltartani, akkor azt kell csinálni.

A kislányoknak azt javaslom, hogy ha szeretnek labdázni, futni, focizni, akkor vágjanak bele nyugodtan. A Dorogi FC-nél az edzéseken nagyon jó a hangulat és a csapat is. Kisebb súrlódások vannak, de ezek nem komolyak.

Az edzőnk Méhes Norbert remek, nagyon barátságos. Meccseken is az a fontos számára, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból, fussuk ki magunkat, adjunk bele mindent, az eredmény csak másodlagos.
Hosszú távú célom minél tovább folytatni a focizást, minél jobb eredményt elérni. Minden edzésen itt vagyok, ha kell, iskolából egyből ide jövök. Mivel most kezdtem el a középiskolát, ezért nehezebb összeegyeztetni a tanulást az edzéssel, de mindneképpen megoldom.
A Dorogi FC hazai meccsein mindig kint vagyok, a játékosok közül Szedlár Zoltán a kedvencem, a csapat egyik legjobbjának tartom."

További sok sikert kívánunk a Dorogi FC színeiben!

Hajrá Dorog!

Dorog - Siófok online szöveges közvetítés
2018.10.21.
Részletek a "Bővebben" után...
Szedlár: hazai közönség előtt nyerni szeretnénk
2018.10.19.
Részletek a "Bővebben" után
Kétgólos győzelem az Érd ellen
2018.10.18.
Részletek a "Bővebben" után
EREDMÉNY
Merkantil Bank Liga 13. forduló
Dorogi FC
BFC Siófok
Október 21., Vasárnap, 14:30
Dorog, Buzánszky Stadion
 Főtámogatók
 
   
 
Utánpótlás hírek - Nebehaj Dominika bemutatkozója - Dorogi FC