Javítani kell! Lipcsei csapata látogat Dorogra.. Online szöveges közvetítés Nagy lehetőség kapujában a Dorog

Utánpótlás hírek - Nebehaj Dominika bemutatkozója

2017. December 5. Kedd
Részletek a "Bővebben..." után
Új sorozatunkban az utánpótlás játékosokkal, edzőkkel, mérkőzésekkel foglalkozunk, akik a Dorogi FC jövőjét jelentik. Olvassátok ezeket a híreket is ugyanolyan lelkesedéssel, mint a felnőtt csapatról szólókat!

Ma Nebehaj Dominika mutatkozik be, aki U19-es női csapatunk játékosa.

"Több, mint 4 éve focizok, először Táton játszottam, majd két éve kerültem Dorogra. Most 15 éves vagyok. Kiskorom óta imádok focizni, ezért kezdtem el edzésekre járni. A foci nekem a mindenem, minél nagyobb sikereket szeretnék benne elérni. Az U16 és az U19 csapatában is játszom, védekező középpályás poszton. Szívesebben lennék előrébb, de ha az edző azt mondja, hogy a támadókat kell feltartani, akkor azt kell csinálni.

A kislányoknak azt javaslom, hogy ha szeretnek labdázni, futni, focizni, akkor vágjanak bele nyugodtan. A Dorogi FC-nél az edzéseken nagyon jó a hangulat és a csapat is. Kisebb súrlódások vannak, de ezek nem komolyak.

Az edzőnk Méhes Norbert remek, nagyon barátságos. Meccseken is az a fontos számára, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból, fussuk ki magunkat, adjunk bele mindent, az eredmény csak másodlagos.
Hosszú távú célom minél tovább folytatni a focizást, minél jobb eredményt elérni. Minden edzésen itt vagyok, ha kell, iskolából egyből ide jövök. Mivel most kezdtem el a középiskolát, ezért nehezebb összeegyeztetni a tanulást az edzéssel, de mindneképpen megoldom.
A Dorogi FC hazai meccsein mindig kint vagyok, a játékosok közül Szedlár Zoltán a kedvencem, a csapat egyik legjobbjának tartom."

További sok sikert kívánunk a Dorogi FC színeiben!

Hajrá Dorog!

Elmarad a mai, Soroksár elleni mérkőzés!!!
2018.03.18.
Részletek a "Bővebben" után...
Javítani kell! Lipcsei csapata látogat Dorogra...
2018.03.14.
Részletek a "Bővebben" után
Régiós Bozsik Tornán szerepelt U11-es csapatunk
2018.03.12.
Részletek a "Bővebben" után
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank liga NB II. 26. forduló
Kazincbarcika SC
Dorogi FC
Március 25., Vasárnap, 16:00
Tiszaújváros Sportcentrum
 Főtámogatók
 
   
 
Utánpótlás hírek - Nebehaj Dominika bemutatkozója - Dorogi FC