UP hírek: a torna győztese a Dorogi FC csapata lett!

2019. Január 9. Szerda
Részletek a "Bővebben" után
X. Winkler János Serdülő UP Kupa, Pézsa Tibor sportcsarnok, Esztergom

A nagypályás bajnoki szezon őszi időszakának végeztével, már az első „szabad” hétvégén lehetőséget kaptunk, hogy egy jó hangulatú és szakmailag is értékes teremtornán vehessünk részt.
A korosztály szerint 2003/2004-es játékosok vehettek részt a mérkőzéseken, így Fenyvesi László U17-es edző irányításával egy vegyes keretet jelöltünk ki a tornára.
Az első mérkőzésünkön a Franka csapatát sikerült legyőznünk 3-0 arányban, majd a Mészöly Focisuli csapatával játszottunk, itt magunkhoz képest gyengébben teljesítettünk, ennek eredményeként 2-0 arányú vereséget szenvedtünk.
A folytatás izgalmasan alakult, mivel eredményeink alapján szinte biztosak voltunk benne hogy a csoport második helyén végzünk, és ennek függvényében készültünk az elődöntőre, viszont a csoport utolsó mérkőzésén váratlan eredmény született, aminek következtében csoportelsőként kerültünk az elődöntőbe. Itt a Zsámbék együttese ellen sikerült 2-1 arányban nyernünk, egy nagy csatát hozó mérkőzésen. Következett a döntő: az Esztergom együttesével csaptunk össze az első helyért! Egy izgalmas, nagy küzdelmet hozó mérkőzésen, a rendes játékidő leteltével 1:1-ra végeztek a csapatok, így az első hely sorsa büntetőrúgásokkal dőlt el. Míg csapatunk kijelölt játékosai értékesítették a büntetőiket, addig az ellenfél egyszer hibázott, egy esetben pedig kapusunk hárította a büntetőt, így a harmadik körre már nem is került sor: a torna győztese a Dorogi FC csapata lett!

A tornagyőzelem mellett az egyéni elismerésekben is értékelték a csapat teljesítményét, Faragó Bálintot választották a torna legjobb játékosának. A csapat minden tagjának elismerésünk, úgy gondolom, minden játékosunk hozzá tudott tenni a játékával a győzelemhez, a nehéz pillanatokban pedig mentálisan erősek tudtunk maradni. Egy jó hangulatú, jó játékot hozó tornán
sikerült értékes győzelmet aratnunk!

Keret: Belányi Balázs, Keck Balázs, Papp Gergely, Szolik Bence, Sterczer Balázs, Pohner Zsolt, Szántó Tass, Faragó Bálint, Somogyi Szabolcs, Berkeszi Zsombor
Edzők: Szilvási László, Fenyvesi László


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 5. forduló
Dorogi FC
Budafoki MTE
Agusztus 25., Vasárnap, 17:30
Dorog, Buzánszky stadion
 Főtámogatók
 
   


 
UP hírek: a torna győztese a Dorogi FC csapata lett! - Dorogi FC