Szedlár Zoltán visszatért!

UP: 2+1 kiemelkedő teljesítmény!

2021. Február 14. Vasárnap
Részletek a "bővebben" után!
Minden klub büszke lehet utánpótlására, ha abból tehetséges fiatalok mutatnak fel különleges teljesítményt, ez alól pedig a miénk sem kivétel, ahonnan most 2+1 játékos érdemelte ki a kiemelés lehetőségét!1. Szántó Tas keretben a Ferencváros ellen!
17 éves tehetségünk U19-es csapatunk alapembere, oroszlánrészt vállalva a csapat eddigi hibátlan, és többek között megyei futsal versenygyőztes teljesítményéből, melynek köszönhetően Fenyvesi László vezetőedző a MOL Magyar Kupa 8. fordulójában invitálta meg Őt felnőtt csapatunk keretébe!

Szántó Tas:
"Váczy Dávid közölte velem a hírt, hogy meg kell jelennem a szerdai napon a stadionban, amit őszintén szólva először el sem hittem. Nagyszerű érzés volt! Aznap még nem is gondolkodtam ezen, másnap esett le igazából, hogy keretben vagyunk a Ferencváros ellen. Természetesen Édesapámnak és Édesanyámnak mondtam el először, akik nagyon örültek és gratuláltak nekem. Életre szóló élménnyel gazdagodtam, hogy a csapat keretéhez tartozhattam a Fradi ellen. Leírhatatlan érzés olyan játékosokat testközelből látni, akiket pár hete még a tv-ben láthattunk a Bajnokok Ligájában. A pálya talaja igazából egyik csapatnak gárdának sem kedvezett, ennek ellenére hatalmasat küzdöttünk és egy kis szerencsével meg is lehetett volna a bravúr. Ugyan nem léptem pályára, de azért dolgozok nap mint nap, hogy egyszer állandó tagja legyek a felnőtt csapatnak! Hajrá Dorog!"

2. Joó Andor 4/4!
Szintén U19-es csapatunkhoz szorosan köthető hír, hogy az elmúlt hétvégén újabb győzelemmel folytatta szereplését a korosztály, megszerezve ezzel 9. mérkőzésen a 9. győzelmét. A mérkőzés végeredménye 4-1 lett a Pénzügyőr csapata ellen, góljainkat pedig egytől-egyig házi gólkirályunk Joó Andor szerezte, ezek voltak csatárunk idei 7-8-9-10. góljai az idei bajnokságban!

Joó Andor: "Nagyon örülök neki, hogy a tavaszi szezon első mérkőzése ennyire jól sikerült! Egy ehhez hasonló rangadón mindig élmény játszani, főleg ha a csapatunk ilyen fölényesen nyeri meg a 90 percet. A saját teljesítményemmel nem teljesen, de a helyzetkihasználásommal elégedett vagyok, mivel azokból szinte mindegyiket sikerült értékesítenem. Persze ehhez szerencse is kellett, és a társaim munkája is sokat segített. Úgy érzem ezzel versenyben maradtam a gólkirályi címért tartó küzdelemben, de sokkal fontosabb ennél, hogy a csapat újabb lépést tett előre a tabellán, ahol a továbbiakban is szeretnénk veretlenek maradni!"

3. Az egykori dorogi, Farkas Jeromos a válogatottban!
A 2005-ös születésű tehetség jelenleg a Vasas Kubala Akadémia játékosa, ahová a dorogi utánpótlásból került el. Gyakorlatilag minden nálunk töltött évében dupla számjegyű góltermése volt, meghatározó részét képezte csapatainknak, most pedig az U16-os Magyar Válogatottban kapott meghívást.

Farkas Jeromos:
"5 éves koromban kezdtem a Dorogi FC ovifoci programjában játszani Szabó Feri bácsinál, ezt követően hosszú évekig tartoztam Dorogra. Minden edzésen részt vettem és nagyon jól éreztem magam, mindig próbáltam a maximumot nyújtani, legyen szó edzésről vagy bajnokiról. Jeleleg a Vasas Kubala Akadémia játékosa vagyok, innen kaptam meghívót az U16-os korosztályos válogatottba, ahol ugyan olyan szorgalommal, de még nagyobb alázattal próbálom majd megállni a helyem!"
EREDMÉNY
Merkantil Bank Liga NBII. 28. forduló
Szentlőrinc SE
Dorogi FC
Március 7., Vasárnap, 14:30
Kozármislenyi Stadion
 Főtámogatók

  


 


UP: 2+1 kiemelkedő teljesítmény! - Dorogi FC