A mérkőzést az M4 Sport közvetíti Faragó László Emléktorna

Új igazolásunk: Kitl Miklós

2018. Január 22. Hétfő
Részletek a "Bővebben..." után
A Dorogi FC szakmai stábja a téli átigazolási időszakban keresi/kereste azokat a jó képességű játékosokat, akik a tavaszi szezonban értékes tagjai lehetnek a csapatnak. Így került a képbe Kitl Miklós is. A középpályás fiatal kora ellenére NBI-es rutinnal rendelkezik, így remek igazolásnak ígérkezik.

Miklós 20 éves, 6 éves korában kezdett el focizni lakóhelyének, Kiskunmajsának a csapatában. Ezután a Honvéd Akadémiára került, majd Kecskemét lett a következő állomás. Itt 17 évesen megkapta az első profi szerződését, és bemutatkozott az NBI-ben. Az első profi szezon után - mivel a Kecskemétnek nem adták meg az NBI-es licenszet - új klubot kellett keresnie, így Diósgyőrre igazolt. A borsodi csapatnál 2,5 évet töltött el, január 21. óta pedig a Dorogi FC csapatát erősíti.

Az edzőpárossal az igazolás előtt már beszélgetett, szimpatikusnak tartotta az általuk kitűzött célokat. Hétfőn túl is esett az első edzésen, megismerkedett a csapattal és a szakmai gárdával. Nagyon tetszett neki a családias hangulat, a fiúkkal azonnal megtalálta a közös hangot. Reális célkitűzésnek tartja az erős középmezőnyben maradást.
Bízik abban, hogy Dorogon kap elég játéklehetőséget és megmutathatja a tudását. Reméli, hogy a későbbiekben pedig visszakerülhet újra az NBI-be.

Üdvözlünk a klubnál, sok sikert a játékhoz!

Hajrá Dorog!

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 24. forduló
Gyirmót FC
Dorogi FC
Február 17., Vasárnap, 18:00
Alcufer stadion, Győr, Ménfői út 61.
 Főtámogatók
 
   
 
Új igazolásunk: Kitl Miklós - Dorogi FC