Döntetlen a Vasas ellen Ellenfelünk az utolsó percben egyenlített

Tóth Csaba: Nekünk a szurkolók jelentik a csapat 12. játékosát

2018. Május 25. Péntek
Részletek a "Bővebben" után
Dorogi FC - Békéscsaba 1912 Előre

NB II. Merkantil Bank Liga 37. forduló

Időpont: 2018. május 27. Vasárnap 17:00 óra
Játékvezető: KOVÁCS J. ZOLTÁN
Asszisztensek: BERTALAN DÁVID, MOHOS MILÁN

A bajnokságban az utolsó előtti, hazai pályán az utolsó mérkőzését vívja Vasárnap délután a csapat a Merkantil Bank ligában. Az ellenfél a Békéscsaba 1912 Előre együttese lesz, akik tavaly ősszel 3:1-re legyőztek minket.
Ha szeretne részletesebben tájékozódni az 1912-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: http://1912elore.hu/site/
A Boér Gábor vezetőedző által irányított társaság a tabellán jelenleg a 3. helyen áll, 18 győzelemmel, 8 döntetlennel és 10 vereséggel.
Az egyik legtöbb gólt rúgott (61), illetve az egyik legkevesebb gólt kapott (38) csapat.
Az eddigi 18 idegenbeli mérkőzéseiken sikeresen szerepeltek, 10 győzelem, 3 döntetlen és 5 vereség a mutatójuk.
Ellenfelünknek elegendő 1 pontot szereznie, hogy bebiztosítsa a tabellán a 3. helyezést.

A mieink, a legutóbbi mérkőzésen 1:1-es döntetlent játszottak a Cegléd ellen, ezzel maradtak a  11. pozícióban és - 11 győzelemmel, 13 döntetlennel és 12 vereséggel - várják a folytatást.
Tóth Csaba szakmai igazgató: A Békéscsaba a legutóbbi, Nyíregyháza elleni mérkőzés eredményével elérte, hogy mindössze egyetlen pontot kell szereznie a bajnokság bronzéreméért. Kiváló játékosállománnyal rendelkeznek. Több NB I-et megjárt labdarúgót tudhatnak magukénak, köztük a gólkirályi címre esélyes Birtalan Botondot. Véleményem szerint ellenünk egy magabiztos védekezésből próbálnak – az elegendő egy pont miatt – kiindulni és abból támadni. Mint minden mérkőzésen a viharsarkiak ellen is alaposan felkészültünk a csapatukból és játékosaikból, mert szeretnénk revansot is venni.
A Dorogi FC játékosai és a szakmai stábunk elérte a kitűzött célt: a bajnokság elején kitűztük magunk elé azt a reális pozíciót a tabellán, hogy biztos bentmaradóként – a tabella 12-16. helyén – jövőre is NB II-es legyen a Dorog. A csapat és a stáb nehéz és sok befektetett munkával ezt már két fordulóval a bajnokság vége előtt elérte. Az elmúlt négy fordulóban mutatott
nagyszerű játékkal 10 pontot szereztünk, ezzel a 11. helyen áll csapatunk. Szeretnénk további pontokat gyűjteni a hátralévő két mérkőzésen, hogy megőrizhessük pozíciónkat és túlteljesíteni a közös célunkat. A dorogi csapatnak rendkívül fontos a szurkolók támogatása, hiszen a játékosok kettőzött erővel hajtanak majd a lila fehérek ellen. Örülnénk, ha az utolsó hazai mérkőzésünkön, május 27-én, vasárnap legalább 1000 szurkoló biztatná a Dorogi FC-t, hiszen nekünk ők jelentik a csapat 12. játékosát.


Kérjük szurkolóinkat, jöjjenek el minél többen, és bíztassák a csapatot a szezon utolsó hazai meccsén!

Hajrá Dorog!


EREDMÉNY
Merkantil Bank Liga 13. forduló
Dorogi FC
BFC Siófok
Október 21., Vasárnap, 14:30
Dorog, Buzánszky Stadion
 Főtámogatók
 
   
 
Tóth Csaba: Nekünk a szurkolók jelentik a csapat 12. játékosát - Dorogi FC