Sitku: Úgy állunk hozzá, hogy győzni szeretnénk

2018. Október 5. Péntek
Részletek a "Bővebben" után
Vasas FC - Dorogi FC

NB II. Merkantil Bank Liga 12. forduló

Időpont: 2018. október 7. Vasárnap, 17:00 óra
Helyszín: Szusza Ferenc Stadion, 1044 Budapest, Megyeri út 13. 
Játékvezető: NAZSA TAMÁS
Asszisztensek: KULMAN TAMÁS, MOHOS MILÁN

A szerdai Monor elleni hazai mérkőzés után, idegenben folytatja szereplését csapatunk a nagy múltú, az előző szezonban még az NBI-ben játszó Vasas együttese ellen.
Ha szeretne részletesebben tájékozódni az 1911-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: http://www.vasasfc.hu/

A Kis Károly vezetőedző által irányított társaság jelenleg az 5. helyen áll 4 győzelemmel, 7 döntetlennel és 0 vereséggel.
Hazai pályán eddig 4 mérkőzést játszottak, győzniük csak egyszer sikerült, 3 döntetlen mellett. Játékosaik közül érdemes kiemelni Balajti Ádámot, aki jelenleg 9 góllal vezeti az NBII. góllövő listáját.

A mieink, a Monorral szemben elért döntetlen után maradtak a 11. pozícióban, és 4 győzelemmel, 2 döntetlennel és 5 vereséggel várják a folytatást.
A két csapat között jelenleg 5 pont a különbség a tabellán. Dorog: 14 pont, Vasas: 19 pont

Tabella itt: http://adatbank.mlsz.hu/match/49/0/18937/12/1345695.html

A játékosok közül Csató Martin sérült. A többiek a szakmai stáb rendelkezésére állnak.

A Monor ellen gólt lövő Sitku Illést kérdeztük, hogy mire számít a mérkőzésen?
Sitku Illés: Nehéz meccsre számítok. Nagyon jó csapat a Vasas, bár kisebb hullámvölgyben voltak, egymás után hét döntetlent értek el, a legutóbbi meccsig, mert a Vác ellen már sikerült győzniük. Természetesen mi úgy állunk hozzá, hogy győzni szeretnénk. Az NBII mezőnye elég kiegyenlített, szinte minden mérkőzés 3 esélyes. Úgy gondolom felkészültünk, várjuk már az összecsapást.

Szurkolói információk:


Vendégszektorba a jegyek egységesen 500 Ft-ba kerülnek.
A mérkőzésre a meccsjegy.mlsz.hu és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket szurkolói kártya nélkül is.

Vendégszektorba is interneten és Ticket Express irodákban lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a vendégszurkolói jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen a mérkőzés napján 16:30 órakor nyitnak a vendégpénztárak és személyi igazolvánnyal vagy más hivatalos fényképes okmánnyal lehet jegyet vásárolni a vendégcsapat szurkolóinak.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!
 
Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.


Hajrá Dorog!KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 26. forduló
Szombathelyi Haladás
Dorogi FC
Március 1., Vasárnap, 17:00
Szombathelyi Haladás Stadion
 Főtámogatók
 
   


 
Sitku: Úgy állunk hozzá, hogy győzni szeretnénk - Dorogi FC