Beharangozó Pénteken! Cegléd csapata vár ránk Vasárnap Győzelem esetén szinte biztos a bennmaradás Schindler Szabolcs volt tegnap reggel a DigiSport vendége

Sitku Illés: Győzelemre számítok

2017. Május 18. Csütörtök
Részletek a "Bővebben" után
Dorogi FC - Soproni VSE

NB II. Merkantil Bank Liga 36. forduló

Időpont: 2017. május 21. Vasárnap 18:00 óra
Helyszín: Dorog, Buzánszky Jenő Stadion

A mérkőzés játékvezetője: DUCSAI JÓZSEF Asszisztensek: PÁPAI ZOLTÁN, MÁRKUS PÉTER

Csapatunk a héten, Vasárnap délután 18:00 órától folytatja szereplését a Merkantil Bank ligában, hazai pályán. Az ellenfél a hűség városának csapata, a Soproni VSE lesz, akik ellen az őszi szezonban 0:0-ás döntetlent értünk el.

Ha szeretne részletesebben tájékozódni az 1921-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: http://www.svse.hu/

A Supka Attila vezetőedző által irányított társaság a tabellán a 12. helyen áll - 10 győzelemmel, 16 döntetlennel és 9 vereséggel.
Az egyik legkevesebb gólt rúgott (34) csapat a mezőnyben, a kapott góljaikat (35) tekintve pedig a középmezőnyhöz tartoznak.

A bajnokságban eddig 17 idegenbeli mérkőzésen szerepeltek, 7 győzelem, 4 döntetlen és 6 vereség a mutatójuk. Fontos megemlíteni, hogy az eddigi teljes szezonban a 10 győzelmükből, 7 idegenben született.

A mieink, jelenleg a 10. pozícióban 13 győzelemmel 8 döntetlennel és 14 vereséggel várják a soproni csapat elleni összecsapást.
(Gólkülönbség: 38-35)
A statisztikák alapján nagyobb esélyünk van hazai pályán a győzelemre, hiszen a 13 győzelmünkből 8 otthon született.

A két csapat között jelenleg 1 pont a különbség. Dorog: 47 pont, Sopron: 46 pont
A csapattagok közül Bor Dávid, Berkó Ádám és Grabant Bence sérült, rajtuk kívül mindenki Németh Szabolcs rendelkezésére áll.

Megkérdeztük Sitku Illést, dorogi játékost, hogy mire számít a mérkőzésen?

Sitku Illés: Ebben a bajnokságban minden meccs nehéz, így most sem számítok könnyű összecsapásra. Viszont azt gondolom, hogy az utóbbi időben, amit nyújtottunk játékban, hozzáállásban, azt most is folytatjuk és nem lehet gond. Győzelemre számítok.

Kérjük szurkolóinkat, hogy látogassanak ki minél többen a meccsre és buzdítsák a csapatot!


Hajrá Dorog!


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank liga NB II. 37. forduló
Dorogi FC
Békéscsaba 1912 Előre
Május 27., Vasárnap, 17:00
Dorog, Buzánszky Stadion
 Főtámogatók
 
   
 
Sitku Illés: Győzelemre számítok - Dorogi FC