Csere nélkül az ezüstéremig jutottak Példátlan sikerek az utánpótlás-nevelésben Hivatalos: Schindler Szabolcs és Tóth Csaba távoznak a klubtól

Schindler: Győzni szeretnénk mindenképpen

2017. Szeptember 8. Péntek
Részletek a "Bővebben" után
Szeged 2011 Grosics Akadémia - Dorogi FC

Mekantil Bank liga, NB II. 8. forduló
Időpont: 2017. szeptember 10. Vasárnap 16:30
Helyszín:  Gyula, Grosics Akadémia
Cím: 5700 Gyula, Zrínyi Miklós tér 25.

Játékvezető: VEIZER ROLAND
Asszisztensek: SZVETNYIK BENCE, CSATÁRI TIBOR

Vasárnap délután 16:30 órától folytatja szereplését a Merkantil Bank ligában a csapat, idegenben, a 2014 óta - megszakítás nélkül - az NB II-ben szereplő Szeged-2011 Grosics Akadémia együttese ellen. A tavalyi szezonban, a két egymás elleni meccsen, mindkét esetben a hazai gárda nyert 1:0-ra.

Ha szeretne részletesebben tájékozódni a 2011-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: https://www.szeged2011.hu/

A szezon elején kinevezett, a Soprontól érkező Supka Attila vezetőedző által irányított társaság a tabellán jelenleg a 9. helyen áll 3 győzelemmel 2 döntetlennel és 2 vereséggel.
Hazai pályán ebben a szezonban 3 mérkőzést játszottak, a Békéscsaba ellen 4:1-re kikaptak, viszont a Budaörsöt 3:1-re, a Szolnokot 2:0-ra legyőzték.

A mieink, a legutóbbi mérkőzésen a Kazincbarcikával szemben maradtak alul, így a 16. pozícióban - 1 győzelemmel 2 döntetlennel és 4 vereséggel - várják a folytatást.

A két csapat között jelenleg 6 pont a különbség a tabellán. Dorog: 5 pont, Szeged 2011: 11 pont

A játékosok közül Lénárth Tamás továbbra is a porcműtétje után lábadozik illetve Kovács Dániel kisebb sérüléssel bajlódik. A többiek Schindler Szabolcs vezetőedző rendelkezésére állnak.

Megkérdeztük a két vezetőedzőt, hogy mire számítanak a mérkőzésen?

Schindler Szabolcs:
Az NBII egyik legstabilabb csapatával fogunk játszani, akik nagyon jól védekeznek, fegyelmezettek. Egy új klubról van szó, egy markáns csapatról, akik mögött ott áll egy akadémia is. Ez azt jelenti, hogy könnyebben építik be a fiatalokat is a csapatukba. Ott játszik például Zádori, aki az akadémiai rendszerben az egyik legtehetségesebb támadó volt. A csapat Supka Attila filozófiáját próbálja átvenni, akivel dolgoztam kétszer is. Mindig masszív csapatot épített, a legfontosabb feladatnak a védekezést tartja. Győzni szeretnénk mindenképpen! Még mindig a csapatépítés folyamatában vagyunk és a várt eredmények elmaradtak eddig. Azt azonban látni kell: sokkal több van ebben a csapatban, mint amit az elmúlt két meccsen mutatott.

Supka Attila: Ez is egy nehéz mérkőzés lesz, mert a Dorogban is van pár olyan játékos, akik eltudják dönteni a mérkőzéseket. Bízom abban, hogy mi egységesebbek leszünk, és hasonlóan a két hazai mérkőzésünkhöz az első perctől kezdve megpróbálunk nyomást gyakorolni rájuk, és az ő térfelükön maradni. Azokat a visszatámadási szituációkat, melyeket gyakoroltunk, még agresszívebben kell megcsinálnunk a labdaszerzésekből a helyzetteremtésig. Fontos, hogy a védekezésünk ugyanolyan masszív legyen, mint amilyen a mögöttünk lévő négy mérkőzésen volt.

Kérjük szurkolóinkat, látogassanak el minél többen a meccsre és biztassák a csapatot!

Információk szurkolóinknak:

Helyszín:  Gyula, Grosics Akadémia
Cím: 5700 Gyula, Zrínyi Miklós tér 25.

A belépés helyszíni regisztráció (személyi igazolvány, lakcímkártya) ellenében díjmentes!


Hajrá Dorog!

EREDMÉNY
Merkantil Bank liga NB II. 38. forduló
Vác FC
Dorogi FC
Június 3., Vasárnap, 17:00
III. ker. TVE Sporttelep
 Főtámogatók
 
   
 
Schindler: Győzni szeretnénk mindenképpen - Dorogi FC