Ryashko Mykhaylo: az első interjú!

2020. Január 23. Csütörtök
Részletek a "bővebben" után!
Pénteken írta alá szerződését, így már hivatalosan is a Dorogi FC játékosaként állt weboldalunk rendelkezésére téli igazolásunk Ryashko Mykhaylo, akit az elmúlt napok történéseiről és terveiről kérdeztük.DorogiFC: Üdvözlünk Dorogon! Milyen érzésekkel tölt el, hogy hozzánk igazoltál?
Ryashko Mykhaylo:
Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy a csapat tagja lehetek és eddig csak jó tapasztalataim vannak a klubbal kapcsolatban!

DorogiFC: Egy kicsit több, mint egy hete érkeztél, hogy érzed magad a csapatban, milyenek az első benyomásaid?
Ryashko Mykhaylo: Nagyon jó a csapat, barátságosak a srácok. A csapatnak komoly céljai vannak, tetszenek az edzések is, melyeket kiváló pályákon végzünk. Úgy érzem a beilleszkedésem jól halad, jól fogadtak a társak és mindenben segítenek a pályán és azon kívül is.

DorogiFC: Kezdőként léptél pályára a legutóbbi két felkészülési mérkőzésen is, hogy sikerültek számodra ezek a találkozók?
Ryashko Mykhaylo: Mindkét alkalommal döntetlent értünk el, próbáltam a lehető legjobb teljesítményt nyújtani és megvalósítani mindazt, amit a szakmai stáb kért tőlem.

DorogiFC: Milyen típusú játékosként jellemeznéd magad, miben érzed a legjobbnak magad és mi az a tulajdonságod, amiben leginkább fejlődni szeretnél?
Ryashko Mykhaylo: Ha őszinte akarok lenni, nem szeretem jellemezni magam, arra ott van a szakmai stáb, akik előírják, hogy miben kell fejlődnöm leginkább és mi az amire építeni tudok. Azt gondolom, hogy az én dolgom az, hogy megtegyek mindent, hogy a csapat elérje a kitűzött célokat a bajnokságban. Remélem, hogy sikerül minél feljebb végeznünk a tabellán!

DorogiFC: Árulj el kérlek egy kis kulisszatitkot, mi hangzott el az eddigi beszélgetéseiteken Németh Szabolcs vezetőedzővel?
Ryashko Mykhaylo: Amikor előszőr találkoztunk érdeklődött, hogy érzem magam, rendben van-e minden velem, aztán váltottunk pár mondatot arról, hogy milyen felfogásban játszik a csapat és sok sikert kívánt nekem.

DorogiFC: Mik a céljaid immáron Dorogi FC játékosként?
Ryashko Mykhaylo: A célom, hogy stabil tagja legyek a kezdőcsapatnak, ennek érdekében pedig a pályán a maximumot fogom nyújtani, hogy sikerüljön elérnie csapatunknak a céljait és minél több mérkőzést nyerjünk meg.

DorogiFC: Mit üzennél a dorogi szurkolóknak?
Ryashko Mykhaylo:
Remélem sokan eljönnek majd a mérkőzéseinkre és buzdítanak majd minket! Hajrá Dorog!


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 13. forduló
Dorogi FC
BFC Siófok
Október 25., Vasárnap, 13:30
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


Ryashko Mykhaylo: az első interjú! - Dorogi FC