Reméljük jól dolgozik a csapat a munka ünnepén

2019. Április 30. Kedd
Részletek a "Bővebben" után
DOROGI FC - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE

Mekantil Bank liga, NB II. 35. forduló
Időpont: 2019. május 1. Szerda 17:00
Helyszín: Dorog, Buzánszky Jenő Stadion
Játékvezető: NAZSA TAMÁS
Asszisztensek: HORVÁTH RÓBERT, BEDE TAMÁS

Ha szeretne részletesebben tájékozódni ellenfelünkről, kattintson a következő linkre: http://1912elore.hu/site/

A két csapat eddigi összecsapásai
A tizenkettedik Dorog – Békéscsaba összecsapás következik, melyekből kettőt még az első osztályban vívtak meg a mérkőző felek, a maradék kilencet pedig itt a második vonalban. Az NB I-es egyenleget eddig egálra hozták a csapatok, hiszen 1-1 győzelem szerepel a nevük mellett. Az NB II-ben viszont egyértelmű a csabai fölény: öt alkalommal békéscsabai, kétszer döntetlen és szintén kétszer dorogi győzelem született. Az utóbbi három egymás elleni meccs ráadásul gólban gazdagra sikeredett, utoljára 2017. május 28-án végzett gól nélkül a két együttes.

A Boér Gábor vezetőedző - aki egyébként távozik a szezon végén - által irányított társaság a tabellán a 6. helyen áll és 16 győzelem, 9 döntetlen és 9 vereség a mutatójuk. Idegenben eddig 17 mérkőzést játszottak, és sokkal rosszabb a mérlegük, mint hazai pályán, mivel az eddig megszerzett 57 pontból csak 21-et gyűjtöttek idegenben.
Érdemes lesz kiemelt figyelmet szentelni Szatmári Istvánnak és Urbin Péternek, akik ügyeletes gólfelelősként 14 és 11 találattal járultak hozzá csapatuk sikereihez.

A mieink, a Győr elleni döntetlen után maradtak a 13. pozícióban és 10 győzelemmel, 12 döntetlennel és 12 vereséggel várják a folytatást.
A hazai góllövőlistát Paudits Patrik és Hegedűs Márk vezetik 7-7 góllal, reméljük sikerül tovább gyarapítaniuk a gólok számát.

A két csapat között jelenleg 15 pont a különbség a tabellán. Dorog: 42 pont, Békéscsaba: 57 pont
Tabella itt: https://adatbank.mlsz.hu/match/49/0/18937/35/1345923.html

A labdarúgók közül Mészáros Áron játéka sérülés miatt még mindig kérdéses, a többiek a szakmai stáb rendelkezésére állnak.

Dorogon az előrejelzés szerint: szerdán szeles, esős időjárás várható, de a maximális hőmérséklet 19 Celsius fok körül is alakulhat.

Kérjük szurkolóinkat, látogassanak el minél többen a meccsre és biztassák a csapatot!

Hajrá Dorog!KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 22. forduló
MTK Budapest FC
Dorogi FC
Február 2., Vasárnap, 17:00
Új Hidegkuti Nándor Stadion
 Főtámogatók
 
   


 
Reméljük jól dolgozik a csapat a munka ünnepén - Dorogi FC