Szedlár Zoltán visszatért!

Pécs-Dorog: Bányászok viadala

2020. Július 31. Péntek
Részletek a "bővebben" után
PMFC - Dorogi FC
NB II. Merkantil Bank Liga 1. forduló
Időpont: 2020. augusztus 2. Vasárnap, 19:00 óra
Helyszín: PMFC Stadion, Pécs, Stadion utca 2.
Játékvezető: SZILASI SZABOLCS
Asszisztensek: ARADI JÓZSEF, MOHOS MILÁN

Részletesebben itt olvashat ellenfelünkről: http://pmfc.hu/

Hétvégén kezdődik a bajnokság, újra szurkolhatunk a csapatnak az első fordulóban, Pécsen. Rögös út vezetett idáig bányász ellenfelünknek, hiszen 2015-ben - szó szerint- eltemették  a pécsi futballt.
Lásd itt: https://www.youtube.com/watch?v=B1C2kRmwqHY   A klub nem kapta meg a 2015/16-os, NB I-es szezonban való induláshoz szükséges licencet. A PMFC felnőtt együttese végül a Baranya megyei I. osztályra adta be indulási kérelmét. A csapat meg is nyerte a megyei bajnokságot, így a 2016/17-es szezont már az NB III. Közép-csoportjában kezdhette meg. Idén pedig feljutott az NBII-be. Szóval feltámadt a pécsi futball, és csapatunk feladata, hogy ne hagyja szárnyalni. Mint frissen feljutó, biztosan hatványozott motivációval lépnek majd pályára. Magasabb szinten, erősebb ellenfelekkel játszhat, a 2015-ben még az élvonalban szereplő pécsi gárda. Ahhoz, hogy eredményesek legyenek ezen a szinten, meg is kellett erősíteni Vas László vezetőedző keretét.
A következő játékosok érkeztek: Bartha László (Paksi FC), Óvári Zsolt (DVTK), Preklet Csaba (Tiszakécske), Króner Martin (Budafok), Batizi-Pócsi Balázs (Tiszakécske), Vukman Donát (MTK Budapest)

Az MTK Budapesttel kötött megállapodásnak, illetve az újonnan szerződtetett játékosoknak köszönhetően a dorogi csapat is erősödött. Vasárnap kiderül mennyire lesz ütőképes a gárda.

Edző mérkőzésekkel is készült mindkét csapat, a Paks mumusa volt a Dorognak és a Pécsnek is, hiszen 4 gólt kapott mindkét bányász csapat.

Mészáros Áron, csapatkapitány meccs előtti nyilatkozata:
Úgy gondolom az NB2-ben, minden mérkőzés nehéz, így vasárnap is nagyon kemény összecsapásra számítok a Pécs ellen! Egy feljutó csapatról van szó, így biztos, hogy hazai részről mindenki bizonyítani szeretné, hogy ebben az osztályban a helye. Az sem elhanyagolható, hogy rengeteg néző látogat majd ki buzdítani a Pécset, ami pluszban motiválja majd a hazaiakat!

Szurkolói információk:
Vendégszurkolók a Stadion 7-es kapuján keresztül mehetnek majd be a Vendégszektorba (Szigeti út felől).
Vendégjegy: 1.000 – Forint.
14 év alatt és 65 év felett a belépés ingyenes! Ingyenes regisztrációs jegyet kell kérni a vendég pénztárban.
A pénztár a mérkőzés előtt 1 órával nyit ki.

Hajrá Dorog!


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 22. forduló
Dorogi FC
Debreceni EAC
Január 31., Vasárnap, 13:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


Pécs-Dorog: Bányászok viadala - Dorogi FC