Évzáró a DFC-nél Tornagyőztes az U16-os csapatunk a IX Winkler Kupán Élő online közvetítés - Budafoki MTE - Dorogi FC Góltotó Belányi Istvánnal Budafok ellen zárjuk az évet

Pár perccel a lefújás előtt dőlt el a meccs a Kisvárda javára

2017. Május 14. Vasárnap
Részletek a "Bővebben" után
KISVÁRDA MASTER GOOD–DOROGI FC 2–1 (1–1)

Kisvárda, 1022 néző.
Vezette: Gyarmati II Tibor

KISVÁRDA: Ivancsics A. – Talabér, Fodor F., Izing – Hei (Bacsa, 57.), Horváth A. (Horváth Z., 80.), Lucas, Vári B. – Oláh G., Rajczi, Cseri T. (Fodor A., 60.).
Szakmai igazgató: Révész Attila

DOROG: Demjén – Kővári, Berkó, Hauser (Sitku, 88.), Bora, Perovics (Grabant P., 56.) – Tóth M. (Szedlár, 66.), Lénárt, Medgyes, Mészáros Á. – Simon A.
Vezetőedző: Németh Szabolcs

Gól: Rajczi (11-esből, 1–0) a 17., Ivancsics A. (öngól, 1–1) a 41., Horváth Z. (2–1) a 86. percben

Edzői nyilatkozatok

Németh Szabolcs: Nagyon jó csapat ellen játszottunk, az első félidőben ránk is erőltette az akaratát. Az egyenlítő gól után rendeztük a sorainkat, és a második játékrészben egyenlő partnerek voltunk, ám a végén kapott gól miatt ugyan, de megérdemelten nyert az ellenfél.

Révész Attila: Az első félidőben el kellett volna döntenünk a meccset, viszont amilyen könnyen jöttek a helyzetek, olyan könnyen el is puskáztuk azokat. A meccs második részében kiegyenlítettebb lett küzdelem, de a cseréink sokat tettek a játékhoz, az utolsó negyedórában sokat mozgósítottunk a győzelemért, és Rajczi Péter teljesítménye a Dorog fölé emelte a csapatunkat.

A Kisvárda elleni vereséget követően a 10. helyre csúszott vissza a dorogi csapat. Javítani hazai pályán lehet a Sopron ellen a következő fordulóban.


EREDMÉNY
Merkantil Bank Liga NB II. 21.ford.
Budafoki MTE
Dorogi FC
December 10., Vasárnap, 13:00
Budafok, BMTE Sporttelep
 Főtámogatók
 
   
 
Pár perccel a lefújás előtt dőlt el a meccs a Kisvárda javára - Dorogi FC