Öt sikeres év után távozik Szedlár Zoltán

2019. Június 5. Szerda
Részletek a "Bővebben" után
Öt sikeres éven keresztül erősítette a Dorogi FC-t Szedlár Zoltán, aki a következő bajnoki szezonban már a Vasas színeiben lép pályára.

- Miért döntöttél a távozás mellett?

Februárban keresett meg a fővárosi klub. Örültem a megkeresésnek. A Dorogi FC játékosai, stábja és a szurkolók szeretete nagyon fontos volt számomra, de szakmai fejlődésem szempontjából nem utasíthattam vissza az ajánlatot. 25 éves vagyok, úgy érzem időben talált meg a lehetőség, hogy esetleg a feltörekvő klubban még az NBI-ben is pályára léphetek néhány éven belül.

- Milyen élmények a legélénkebbek a dorogi időre gondolva?
A legfontosabb számomra, hogy ilyen összetartó, jó közösséggel dolgozhattam a sikerért. A profi bajnokságban kevés helyen van ilyen jó „öltözői hangulat”, erős baráti szálak, erős szurkolótábor. Nagyon jó érzés visszagondolni 2016 tavaszára, amikor feljutottunk az NBII-be. Kiemelném akkor a Győr elleni mérkőzésen szerzett két gólomat, amelyeket idegenben rúgtam és azzal is hozzájárulhattam a feljutáshoz. De szép emlék az itthoni MTK elleni győzelem is, amikor két gólpasszt adtam Vígh Ádámnak, és az is, amikor 100 éves lett a klub. Remek hangulatot teremtettek a szurkolók.

- Korábban játszottál a Vasasban ismered a játékosokat, barátok közé mész?
Egyelőre csak a stábot ismerem, de bízom benne, hogy jó közösség vár a Vasasban is.

- Sok sikert és erőt kívánunk Neked szakmai pályafutásodhoz!
Én pedig nagyon köszönöm csapattársaimnak, a stábnak és a szurkolóknak a támogatást, a szeretetet, a közös munkát és külön Harmat Józsefnek, hogy mindennap külön foglalkozott velem.

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 38. forduló
Dorogi FC
Kazincbarcika SC
Május 17., Vasárnap, 17:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók
 
  


 
Öt sikeres év után távozik Szedlár Zoltán - Dorogi FC