Évzáró a Dorogi FC-nél

Országos diákolimpián szerepelt U10-es csapatunk

2018. Május 14. Hétfő
Részletek a "Bővebben" után
A 10 éves dorogi labdarúgók az iskolák által nevezett több mint 1200 csapat közül a 13. helyen végeztek az országos diákolimpiai döntőn, amelyet május 11-13. között Békéscsabán rendeztek meg.
A Magyar Diáksport Szövetség határozata értelmében a 2017-2018-as tanévben Békéscsaba városa adott otthont, a 19 megyei győztes, valamint a főváros legjobb csapata közötti, az országos diákolimpiai bajnoki címért folyó vetélkedésnek.
Az ünnepélyes megnyitót pénteken, majd a csoportmérkőzéseket szombaton tartották. A helyosztó-mérkőzések vasárnap voltak. A gyerekeket Janetka Zoltán és Szabó Ferenc edzők kísérték.
Janetka Zoltán edző: Nagyon elégedett vagyok a csapattal. Büszkék lehetünk rájuk, hiszen 1200 csapat közül az elsők között végezni igen nagy teljesítmény. Az első két csoportmérkőzésen még aludtak a srácok, amely megmutatkozott a végeredményben. De amikor felálltak, összeszedték magukat és csodálatos játékkal, szép megoldásokkal arathattak győzelmeket. Vasárnap mindkét zárómérkőzésünket megnyertük.
A csapat: Gágó Bence, Kruska Márk, Janetka Gergely, Papp Milán, Dankó Zente Barnabás, Győry Máté, Tillich Tamás, Wáry Zsombor, Farkas Botond, Kranyik Szilárd

Eredmények:
Miskolc - Dorog 6-2
Kaposvár - Dorog 3-0
Dorog - Karancslapújtő 6-2
Hajdúszoboszló - Dorog 3-1
Dorog - Szombathely 4-3
Dorog - Pécs 4-1


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Felkészülési mérkőzés
Mosonmagyaróvári TE
Dorogi FC
Január 19., Szombat, 11:00
SÁRVÁR
 Főtámogatók
 
   
 
Országos diákolimpián szerepelt U10-es csapatunk - Dorogi FC