Óriási bravúr! Tizenegyesekkel továbbjutottunk a kupában!

2015. Szeptember 23. Szerda
Dorogi FC - Gyirmót FC 1:1, tizenegyesekkel 5:4

Dorogi FC:
Megyeri - Földes, Hauser (Koronczai), Berkó, Fekecs - Szedlár, Papes (Mészáros), Nagyházi, Kun, Perovic - Máruska (Nagy)

Gól: Nagy
A mérkőzés első félidejében az NB.II.-es csapat akarata érvényesült, de egy vendég helyzet kivételével a kapuk alig-alig forogtak veszélyben.
A második félidő kiegyenlített játékot hozott, sőt, a Gyirmót gólja után a hazai csapat új erőre kapott, Németh Szabolcs tanítványai elhitték, hogy lehet keresnivalójuk a jóval magasabbra taksált ellenfelük ellen is! Mészáros beállítása  nyerő húzásnak bizonyult, mert egyre-másra vezette támadásait a Dorog. Egy gyönyörű akció után Nagy Richárd talált a kapuba, majd Szedlár és Perovic került nagy helyzetbe, de nem tudták eldönteni a mérkőzést.
A hosszabbításban is megpróbálta eldönteni a mérkőzést a hazai csapat, de ekkor már nem alakultak ki helyzetek, jöttek a tizenegyesek. 4:4-ig mind a két csapat hibátlan volt, az ötödik körben azonban Völgyi hibázott, pontosabban Megyeri bravúrral védett! Berkó kíméletlen ítéletvégrahajtónak bizonyult, mert kegyetlenül bevágta a labdát a kapuba, ezzel a Dorogi FC kivívta a továbbjutást!! GRATULÁLUNK A CSAPATNAK!!

Németh Szabolcs: Gratulálok a csapatomnak a mai teljesítményhez, nagyon nagyon jó teljesítményt nyújtottunk! Egyenrangú ellenfelei voltunk az NB.II.-es élmezőny egyik top csapatának. Büszke vagyok a csapatomra!


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 38. forduló
Dorogi FC
Kazincbarcika SC
Május 17., Vasárnap, 17:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók
 
  


 
Óriási bravúr! Tizenegyesekkel továbbjutottunk a kupában! - Dorogi FC