Beharangozó Pénteken! Cegléd csapata vár ránk Vasárnap Győzelem esetén szinte biztos a bennmaradás Schindler Szabolcs volt tegnap reggel a DigiSport vendége

Nyíregyházára látogatunk Vasárnap

2017. Március 17. Péntek
Részletek a "Bővebben" után


Nyíregyháza Spartacus FC - Dorogi FC

NB II. Merkantil Bank Liga 26. forduló

Időpont: 2017. március 19. Vasárnap 15:00 óra
Helyszín: Nyíregyháza, Városi Stadion, Sóstói u. 24/a

A mérkőzés játékvezetője: ZIERKELBACH PÉTER Asszisztensek: TÓTH II. VENCEL, RING GYÖRGY

Csapatunk ezen a héten Vasárnap délután 15:00 órától folytatja szereplését a Merkantil Bank ligában, idegenben. Az ellenfél a Nyíregyháza Spartacus FC csapata lesz, akiktől tavaly az őszi szezonban szoros meccsen, 1:0-ás vereséget szenvedtünk hazai pályán.
Ha szeretne részletesebben tájékozódni az 1928-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: http://nyiregyhazaspartacus.hu/

A szókimondó Véber György vezetőedző által irányított társaság a tabellán jelenleg a 11. helyen áll, 10 győzelemmel, 5 döntetlennel és 10 vereséggel. A rúgott (29) és a kapott (30) gólokat  tekintve is az NBII. középmezőnyéhez tartozik a nyírségi gárda.

A mostani bajnokságban eddig összesen 12 hazai mérkőzésen szerepeltek, 4 győzelem, 3 döntetlen és 5 vereség a mutatójuk.

A mieink,
a Siófok elleni döntetlennel előreléptek a 12. pozícióba és - 8 győzelemmel, 7 döntetlennel és 10 vereséggel - várják a Nyíregyháza elleni folytatást. (Gólkülönbség: 26-27)
 
A két csapat között jelenleg 4 pont a különbség. Dorog: 31 pont, Nyíregyháza: 35 pont

Megkérdeztük a két vezetőedzőt, hogy mire számítanak a mérkőzésen.

Németh Szabolcs (Dorog):
A legutóbbi fordulóban kikapott a Nyíregyháza, ezért otthon hazai közönség előtt biztos, hogy csak a győzelem elfogadható számukra. Tudjuk, hogy erős játékoskeretük van, de nem ijedünk meg, nem fogunk feltartott kézzel kimenni a pályára. A nyerési kényszer rajtuk van és ezt szeretnénk meglovagolni. Sajnos nálunk Bor Dávid és Tóth Martin a sárga lapok miatt az eltiltásukat töltik illetve Medgyes Zoli és Tomas Lénárt kisebb sérülésekkel küszködik, nem lesz könnyű őket pótolni.

Véber György (Nyíregyháza): Más célunk hazai pályán nem lehet, mint kiküszöbölni a Kozármisleny elleni vereséget és a győzelem reményében pályára lépni. Javítanunk kell a játékunkon, ami az előző meccsen "eltűnt az éterben". Nem elég 100%-ot nyújtanunk, 110%-ot kell. Egyébként nehéz összecsapásra számítok, mert jó, masszív csapatnak tartom a Dorogot, de az biztos, hogy a győzelemért mindent megtevő, harcos Nyíregyházával fogják szembe találni magukat. Komoly a tét számunkra, és nem csak azért, hogy a tabellán jobb helyezést érjünk el, hanem a játékosok belső nyugalmának érdekében is.

Jegyinformációk szurkolóinknak:

Belépőjegyek:
Teljes árú: 1.000 Ft
Kedvezményes (diák, nyugdíjas, hölgy): 500 Ft
Kanyarjegy: 500 Ft
VIP jegy: 5.000 Ft
14 év alatt és 70 év felett ingyenes a belépés

Klubkártya NEM KELL a jegyek megvásárlásához.

A belépőket a mérkőzés napján 2 órával a mérkőzés kezdete előtt lehet megvásárolni.
Vendégpénztár: Északi oldal (Főiskola felőli bejárat)

Kérjük szurkolóinkat, látogassanak el minél többen Nyíregyházára és biztassák a csapatot!

Hajrá Dorog!

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank liga NB II. 37. forduló
Dorogi FC
Békéscsaba 1912 Előre
Május 27., Vasárnap, 17:00
Dorog, Buzánszky Stadion
 Főtámogatók
 
   
 
Nyíregyházára látogatunk Vasárnap - Dorogi FC