Női U16-os torna, Faragó Lászlóra emlékezve!

2020. Február 17. Hétfő
Részletek a "bővebben" után!
Vasárnap délelőtt immáron IV. alkalommal rendeztük meg egykori edzőkollégánk emlékére a Faragó László emléktornát!
A dorogi Városi Sportcsarnok szolgált helyszínéül a IV. Faragó László Emléktornának, melynek házigazdája ezúttal U16-os női csapatunk volt, a meghívottak között pedig a Csákvár, a Csorna és a Csepel együttesei voltak. Utóbbinak sajnálatos módon nem volt lehetősége részt venni végül a tornán, a csapatok azonban az emléktornának megfelelően példás megoldással álltak elő az eredeti létszám fenntartása érdekében, így alakult meg az a vegyes csapat, melyben mindhárom csapat végül játékosokat nevezett.


Az így összesen 10 mérkőzéses torna végül csornai győzelmet, ám ami ennél is fontosabb, sportszerű és jó hangulatú összecsapásokat hozott. Az ezüstérem a Dorogi FC I. csapatának nyakába került, míg a bronzérmes a Vegyes csapat lett. Ami a különdíjakat illeti, a mezőny legjobb játékosának a torna gólkirályát választották meg, aki a mindössze 12 éves Hordós Natália lett, az emléktorna legjobb kapusának pedig a mieink tehetségét, Fehér Fannit jelölték!

Szeretnénk köszönetet mondani elhunyt barátunk családjának, akik részvételük mellett, minden játékos számára egy-egy ajándék csomaggal kedveskedtek és tisztelték meg az emléktornát!

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 31. forduló
Dorogi FC
Aqvital Csákvár FC
Április 5., Vasárnap, 16:30
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók
 
  


 
Női U16-os torna, Faragó Lászlóra emlékezve! - Dorogi FC