Fontos győzelmet arattunk

Nem megyünk feltartott kézzel az MTK-hoz

2018. Március 30. Péntek
Részletek a "Bővebben" után
MTK Budapest - Dorogi FC

NB II. Merkantil Bank liga 28. forduló
Időpont: 2018. április 1. 19:00 óra
Helyszín: Új Hidegkuti Nándor Stadion (1087 Budapest, Salgótarjáni út 12-14.)
Játékvezető:TAKÁCS JÁNOS
Asszisztensek: BORNEMISSZA NORBERT, GARAI PÉTER

Nehéz ellenféllel, a tabella élén álló MTK Budapesttel mérkőzik vasárnap 19 órakor a Dorogi FC idegenben.

Az esélyeket Tóth Csabával és Szalai Andrással latolgattuk:

Tóth Csaba szakmai igazgató: Arra számítok, hogy meglepetést okozunk majd az MTK pályáján vasárnap. Kis csapatnak számítunk, de egységesek leszünk és motiváltan fogunk pályára lépni, az MTK-ra viszont ezekben a napokban két erős mérkőzés is vár/várt. Csütörtökön a Nyíregyházával mérkőzött ellenfelünk, míg jövő héten a Magyar Kupában az Újpesttel találkoznak. Tisztában vagyunk vele, hogy a bajnokesélyes MTK-nak igen bő és minőségi játékoskerete van. Nem tudom, mire lesz elég az erejük, de a két fontos találkozó biztosan sok energiát emészt majd fel az MTK-nál. Felkészültünk a játékukból és bízunk abban, hogy az utóbbi két mérkőzésen gólt nem kapott csapatunk erős védelme most is helyt áll majd és, ahogy ősszel, április első napján is sikeresek leszünk az MTK ellen.

Szalai András védőjátékos: Egy biztos, nem megyünk feltartott kézzel az MTK-hoz. Küzdeni fogunk és szeretnénk nyerni. Bízunk benne, hogy meglepetést okozunk a tabella első helyén álló MTK-nak. Náluk nevelkedtem, ezért jó eséllyel találkozok majd korábbi U19-es játékostársaimmal is. Minden erőmmel azon leszek, ahogy az egész csapat is, hogy bizonyítsunk.

Szurkolói Információk:

Online jegyértékesítés: www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon 10%-os kedvezménnyel megválthatóak a belépők, - bármilyen - szurkolói kártya birtokában. Itt meg tudják nézni a stadion szektorait is.
A vendégpénztár a mérkőzés napján 16:00 órakor fog kinyitni, a teljes árú jegyek 800 forintba kerülnek, 18 év alattiaknak, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig ingyenes. Kedvezményre jogosító igazolvány legyen mindenkinél a vásárláskor!
A vendégkapu, vendégszektor a Sport utca felől található.
Külön vendégparkoló nem áll rendelkezésre, így a környező utcákban (Sport utca, Százados utca, Salgótarjáni út…stb.), a KRESZ szabályainak megfelelően tudnak a szurkolók parkolni.
Ha esetleg tömegközlekedéssel érkeznek, akkor az 1-es villamos áll meg közvetlenül a stadion előtt, amely elérhető mind a Népliget autóbusz állomásról, mind pedig a Puskás Ferenc Stadiontól.

Hajrá Dorog!


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 30. forduló
Monor SE
Dorogi FC
Március 31., Vasárnap, 16:00
III. kerületi TVE utánpótlásképző központ
 Főtámogatók
 
   
 
Nem megyünk feltartott kézzel az MTK-hoz - Dorogi FC