Fontos győzelmet arattunk

Motivált Dorog győzte le a Debrecent

2018. Február 21. Szerda
Részletek a "Bővebben" után
A labdarúgást kedvelők számára a tegnap legfontosabb eseménye a Debrecen - Dorog mérkőzés volt, amelyet a Nagyerdei Stadionban mintegy 800 néző előtt játszottak.
A Magyar Kupa 9. fordulójában, a nyolc közé jutásért lépett pályára a Dorog. Csapatunkat az NB I. harmadik helyén posztoló Debrecen gárdája fogadta.
Az eseményre mintegy 150 dorogi is ellátogatott, és remek hangulatot teremtettek a stadionban.
A játék képe alapján megérdemelt győzelmet aratott csapatunk, sőt Herczeg András is bevallotta a sajtótájékoztatón, hogy jobb volt a Dorog. Így előnnyel várhatjuk a jövő heti visszavágót. (A Debrecennek 2 gólt kellene rúgnia a továbbjutáshoz Dorogon!!)
A mérkőzés első félideje a kiegyenlített játék eredményeként 0-0-ás eredménnyel zárult. A második félidő elején a Loki erős támadásokkal kezdett, amelyeket Zima Ádám kapusunknak köszönhetően nem tudtak értékesíteni. Mindössze egy támadást tudott gólra váltani a Debrecen az 56. percben. A Dorogi FC játékosai gyors passzokkal, szép, kiegyensúlyozott játékkal a meccs utolsó harmadára átvették az irányítást és Mészáros Áron két góljával győztesen zárhatták a kupamérkőzést.

Visszavágó: Buzánszky Jenő Stadion, február 28. 13 óra

A mérkőzés összefoglalója:
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 30. forduló
Monor SE
Dorogi FC
Március 31., Vasárnap, 16:00
III. kerületi TVE utánpótlásképző központ
 Főtámogatók
 
   
 
Motivált Dorog győzte le a Debrecent - Dorogi FC