Döntetlen a Vasas ellen Ellenfelünk az utolsó percben egyenlített

Mindenki Óbudára! Szurkoljuk ki a 10. helyet Vác ellen

2018. Június 1. Péntek
Részletek a "Bővebben" után
Vác FC - Dorogi FC

NB II. Merkantil Bank Liga 38. forduló

Időpont: 2018. június 3. Vasárnap 17:00 óra
Helyszín: III. ker. TVE Sporttelep, 1037 Bp. Kalap u. 1-3.
Játékvezető: GYARMATI II TIBOR
Asszisztensek: BERTALAN DÁVID, KOVÁCS GÁBOR

Csapatunk Vasárnap játssza a szezon utolsó mérkőzését a Merkantil Bank ligában, idegenben. Az ellenfél a Vác FC csapata lesz, akik ellen ősszel 2:0-ás győzelmet arattunk hazai pályán.
Ha szeretne részletesebben tájékozódni az 1899-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: http://www.vacfc.com/

A váci legenda, Nagy Tibor edző által irányított társaság a tabellán jelenleg a 10. helyen áll, 12 győzelemmel, 12 döntetlennel és 13 vereséggel. (Gólkülönbség: 41-38) 
A bajnokságban az eddigi 18 hazai mérkőzéseiken elég jól szerepeltek, 7 győzelem, 8 döntetlen és csak 3 vereség a mutatójuk.

A mieink, a Békéscsabától elszenvedett vereség ellenére maradtak a 11. pozícióban és 11 győzelemmel, 13 döntetlennel és 13 vereséggel várják az összecsapást. (Gólkülönbség: 45-46)
 
A két csapat között jelenleg 2 pont a különbség. Dorog: 46 pont, Vác: 48 pont

Hányadik helyen zárhatja a bajnokságot a Dorog?

  • Győzelem esetén biztos, hogy a 10. helyen végez.
  • Döntetlen vagy vereség esetén - a többi mérkőzés eredményétől függően - marad a 11. helyen vagy egy-két pozíciót visszaesik.
  • Legrosszabb verzió (kicsi az esélye), ha kikap a Dorog és a mögötte lévő csapatok - Budafok, Mosonmagyaróvár, Kazincbarcika, Csákvár - nyernek, akkor a 15. helyen végzünk.
Tóth Csaba szakmai vezető: - Utolsó bajnoki mérkőzésünket a Vác ellen játsszuk vasárnap. A két csapat a tabellán egymást követi a 10. és a 11. helyen. Bravúros játékkal akár megfordíthatjuk a sorrendet, de a mögöttünk lévő csapatok a tabellán felsűrűsödtek és veszélyeztetik a jelenlegi pozíciónkat. Át kell érezni a játékosoknak, ennek a mérkőzésnek a jelentőségét. Biztos vagyok benne a bajnokság véghajrájában, hogy a dorogi labdarúgók az utolsó fizikális és mentális erejükkel a bravúros célunkért fognak küzdeni. Óriási öröm lenne ez számunkra, hiszen akkor elmondhatnánk, hogy nem csak kitűzött célunkat, a bennmaradást és azt, hogy a stabil középmezőnyben zártuk a bajnokságot mondhatnánk el, hanem azt, hogy mindezt túlteljesítettük.
A Vác biztosan tűzzel, vassal küzdeni fog ellenünk, főleg azután, hogy legutóbb a Buzánszky Jenő Stadionban 2:0-s vereséget szenvedtek tőlünk. Stabil csapatról van szó, aki az őszi szezonban remek védekezéssel rengeteg pontot gyűjtött és az 5. helyen teleltek, ezért is alaposan felkészültünk a Vác játékából. Bízom benne, hogy az utolsó mérkőzésen úgy szerepel a csapat, mint ahogy azt a 2017/18-as bajnokságban is megmutatta, tisztességesen, szép teljesítménnyel futballozott.

Jegyinformációk:

A mérkőzésre a jegy egységesen 1000 Ft-ba kerül, 14 éven aluliak a mérkőzést ingyen tekinthetik meg, diákigazolvány felmutatása ellenében. A jegyvásárláshoz személyi igazolvány szükséges!


Kérjük szurkolóinkat, jöjjenek el minél többen Óbudára és biztassák a csapatot!


Hajrá Dorog!
EREDMÉNY
Merkantil Bank Liga 13. forduló
Dorogi FC
BFC Siófok
Október 21., Vasárnap, 14:30
Dorog, Buzánszky Stadion
 Főtámogatók
 
   
 
Mindenki Óbudára! Szurkoljuk ki a 10. helyet Vác ellen - Dorogi FC