Méltó megemlékezés utánpótlásunktól!

2020. Február 3. Hétfő
Részletek a "bővebben" után!
A mögöttünk lévő hétvégén két hazai rendezésű tornán is kiemelkedő dorogi eredményről tudunk beszámolni, miután U10-eseink Monostori Tivadarra, az U11-esek pedig Bakonyi Istvánra emlékeztek egy-egy meghívásos teremtorna alkalmával, tették mindezt remek eredményt elérve!


Szombaton került megrendezésre a Monostori Tivadar emléktorna, ahol Méhes Norbert U10-es csapata az FC Esztergom mellett három szlovák együttest látott vendégül a városi sportcsarnokban, hiszen a Komarno, a Léva és a Sturovo is elfogadta az így nemzetközire sikerült tornára való meghívásunkat. Az egykori támadónkról elnevezett emléktornát végül a Dorogi FC veretlenül nyerte meg, továbbá csapatunkból került ki a körmérkőzéses verseny legjobb játékosa is Bihari Ervin személyében!


Vasárnap a Csapó Károly által vezetett U11-esek folytatták a megemlékezést a Bakonyi István emléktornán szintén 5 csapat részvételével. A hazai csapat kicsit álmosan kezdett, de ezt követően egyre jobb teljesítményt nyújtott és nagy odaadással küzdött a pontokért, végül az egymás elleni eredménynek köszönhetően került a dobogó második fokára. A tornát a Tatabánya csapata nyerte, a bronzérmes a Párkány lett, megelőzve az FC Esztergom és a Piliscsabai együtteseit. A torna játékosa ezen a napon is dorogi játékos lett, Mihály Boti kapta az elismerést!

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 38. forduló
Dorogi FC
Kazincbarcika SC
Május 17., Vasárnap, 17:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók
 
  


 
Méltó megemlékezés utánpótlásunktól! - Dorogi FC