Szedlár Zoltán visszatért!

Megszakadt a jó széria - vereség Kisvárda ellen

2016. November 6. Vasárnap
Részletek a "Bővebben" után
DOROGI FC-KISVÁRDA MASTER GOOD 1–4 (0–1)

Dorog, Buzánszky satdion, 800 néző.
Vezette: Nagy Róbert (Dr. Varga Zsolt, Márkus Tamás)

DOROG: Szemerédi – Grabant P., Csató, Kovács I., Füredi – Mészáros Á., Berkó (Vígh Á., 66.) - Grabant B. (Bor, 54.), Tóth M. (Hartyán, 82.), Medgyes – Sitku.
Vezetőedző: Németh Szabolcs

KISVÁRDA: Ivancsics A. – Vári B., Fodor F., Vermes, Talabér – Lucas, Fodor A. – Karacs P. (Oláh G., 74.), Toma (Minczér, 58.), Cseri T. – Gosztonyi (Hei, 83.)
Szakmai igazgató: Révész Attila

Gólszerző: Karacs (0–1) az 38., Gosztonyi (0–2) a 68., Talabér (0–3) a 76., Hei (0–4) a 84., Vígh Á. (1–4) a 90. percben

Edzői értékelések

Németh Szabolcs: – Az első félidőben a bekapott gólig, úgy gondolom kontrolláltuk a mérkőzést. Talán még jobbak is voltunk, mint az ellenfelünk, de a bekapott gól nagyon bezavart minket. A második félidőben fentebb toltuk a védekezésünket, de úgy gondolom, akkor is ott voltunk az ellenfél térfelén, utolsó passzainkat nem tudtuk beadni, a támadó szekcióban rossz döntéseket hoztunk. Két pontrúgásból kaptunk gólt, ami csak koncentrációs hiba. Amikor átálltunk 4-4-2-re, támadtunk, szerettünk volna gólt, gólokat szerezni. Kinyíltunk és miután az ellenfél megszerezte a negyedik gólt, szét is estünk. Megérdemelten nyert a Kisvárda, de a négy kapott gól azért egy kicsit sok. Megyünk tovább jókor jött ez a pofon, az elmúlt hetek sikereit követően. Nincs semmi gond, benne van a vereség is a játékban.

Révész Attila: – Türelmesen futballoztunk az elején, kerestük a szabad területet a defenzív hazaiak ellen. A szünet után aztán minden úgy sikerült, ahogy elterveztük, egyértelmű győzelmet arattunk.


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 22. forduló
Dorogi FC
Debreceni EAC
Január 31., Vasárnap, 13:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


Megszakadt a jó széria - vereség Kisvárda ellen - Dorogi FC