Beharangozó Pénteken! Cegléd csapata vár ránk Vasárnap Győzelem esetén szinte biztos a bennmaradás Schindler Szabolcs volt tegnap reggel a DigiSport vendége

Kővári: Arra számítok, hogy folytatjuk a jó sorozatunkat

2017. Április 14. Péntek
Részletek a "Bővebben" után


Dorogi FC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő

NB II. Merkantil Bank Liga 30. forduló

Időpont: 2017. április 16. Vasárnap 16:30 óra

A mérkőzés játékvezetője: LOVAS LÁSZLÓ Asszisztensek: HORVÁTH ZOLTÁN (F), HOFBAUER ROLAND

Csapatunk a héten már a második bajnoki mérkőzését játssza Vasárnap délután 16:30 órától a Merkantil Bank ligában, ezúttal hazai pályán. Az ellenfél a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata lesz, akik ellen az őszi szezonban 2:1-es vereséget szenvedtünk idegenben. Itt az idő revansot venni!
Ha szeretne részletesebben tájékozódni a 1912-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: https://balmazfoci.hu/

Az UEFA Pro-licences vezetőedző, Feczkó Tamás által irányított társaság a tabellán a 4. helyen áll - 16 győzelemmel 5 döntetlennel és 8 vereséggel. A rúgott (32) illetve a kapott (27) gólokat tekintve is a középmezőnyhöz tartoznak. A bajnokságban eddig 14 idegenbeli mérkőzésen jól szerepeltek, 7 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség a mutatójuk.
A mieink, a Cegléd elleni döntetlennel egy helyet rontva a 10. pozícióban - 11 győzelemmel 8 döntetlennel és 10 vereséggel - várják a balmazújvárosi csapat elleni összecsapást.
(Gólkülönbség: 30-27)
A két csapat között jelenleg 12 pont a különbség. Dorog: 41 pont, Balmaz Kamilla: 53 pont

Megkérdeztünk egy dorogi és egy balmazújvárosi játékost, hogy mit várnak a mérkőzéstől?

Kővári Róbert (Dorog): Nagyon jó szériában van most a csapat és arra számítok, hogy tovább folytajuk ezt a sikeres sorozatot. Megint stabilak leszünk hátul, gyors támadásokat vezetünk, elől pedig értékesítjük a  helyzeteinket és megnyerjük a meccset, így tovább erősítjük pozíciónkat a középmezőnyben. Ahhoz, hogy elérjük a célunkat, vagyis a tíz között végezzünk - sőt minél előrébb - a szezon végén, csak így, pozitívan gondolkodhatunk és megyünk előre.

Farkas Balázs (Balmaz Kamilla): Visszaemlékezve az őszi meccsre, egy masszív, jó csapat volt a Dorog, fiatal, pörgős, technikás játékosok kiegészülve rutinos öreg rókákkal, mint Sitku Illés, akivel még a Videotonban játszottam együtt. Tudjuk, hogy tavasszal még egy tapasztalt focista csatlakozott a Doroghoz, Simon Attila személyében. Szóval nem lesz könnyű dolgunk, de mi magunknak magasra tettük a lécet és ennek megfelelően szeretnénk játszani. Kisebb hullámvölgyben voltunk, de a Nyíregyháza legyőzésével újabb lendületet kaptunk és remélem ez kitart egészen a szezon végéig. Bízom benne, hogy sikerrel vesszük a Dorog elleni akadályt és megnyerjük a mérkőzést.

Kérjük szurkolóinkat, jöjjenek el minél többen a mérkőzésre és biztassák a csapatot!

Hajrá Dorog!
KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank liga NB II. 37. forduló
Dorogi FC
Békéscsaba 1912 Előre
Május 27., Vasárnap, 17:00
Dorog, Buzánszky Stadion
 Főtámogatók
 
   
 
Kővári: Arra számítok, hogy folytatjuk a jó sorozatunkat - Dorogi FC