Komoly kihívások előtt áll a csapat

2020. Február 26. Szerda
Részletek a "bővebben" után

A legjobb nyolc közé jutott a Dorogi FC a Magyar Kupában, ahol csapatunk mellett a negyeddöntőben hat élvonalbeli gárda és a szintén másodosztályú MTK Budapest együttese lép pályára a március 4-re és 11-re kijelölt játéknapokon.


1. meccs: Március 4. 14:30
Dorogi FC - MTK Budapest
Dorog, Buzánszky satdion

2. meccs: Március 11. 18:00
MTK Budapest - Dorogi FC
Budapest, Hidegkúti stadion

Németh Szabolcs vezetőedző a héten a Haladás elleni bajnoki fordulóra készül csapatával, ahonnan értékes pontot, pontokat szeretne elhozni. De ezek a napok már a következő időszakra való hangolódásról is szólnak.

- A következő két és fél hét során hat bajnoki és kupamérkőzés vár ránk. Az erős sorozat a játékosok számára dupla terhelést jelent mind fizikálisan, mind pedig mentálisan. A keret összeállításakor a legfontosabb, amit nézni fogok, hogy kik a legfrissebbek. Úgy gondolom, nem a fizikai fáradtság, hanem a mentális az, ami jobban számít a pályán. Ahhoz, hogy a gyors szituációkban a pályán jó döntéseket, a megfelelő döntést meghozzák a labdarúgók, fejben kell topon lenniük. Ehhez a megfelelő motiváció elengedhetetlen. Célunk, hogy jó hangulatban készüljünk a ránk váró feladatokra. Évtizedek óta nem jutott a legjobb nyolc közé a Dorog. Büszkék vagyunk, hogy újra az élvonalban vagyunk, ugyanakkor nagy példa lebeg a szemünk előtt: 1952-ben döntőt játszhatott klubunk a Magyar Kupában.

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 31. forduló
Dorogi FC
Aqvital Csákvár FC
Április 5., Vasárnap, 16:30
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók
 
  


 
Komoly kihívások előtt áll a csapat - Dorogi FC