Javítani kell a Budafok elleni statisztikán

2019. Agusztus 23. Péntek
Részletek a "Bővebben" után
Dorogi FC - Budafoki MTE 

NB II. Merkantil Bank Liga 5. forduló

Időpont: 2019. augusztus 25. Vasárnap, 17:30 óra
Helyszín: Buzánszky stadion
Játékvezető: KOVÁCS GERGELY
Asszisztensek: KIRÁLY KRISZTIÁN, BOGNÁR LÁSZLÓ

Ha szeretne részletesebben tájékozódni az 1912-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: http://www.budafokimte.hu/hu/kezdolap

A volt válogatott labdarúgó Csizmadia Csaba vezetőedző által irányított csapat, hasonlóan kezdte a bajnokságot, mint a Dorog, 2 győzelemmel (Szeged, Szolnok) és 2 vereséggel (Csákvár, Budaörs).
Bár ugyanannyi pontja van mindkét csapatnak (6-6), mégis a Budafok a 7., a Dorog a 12. helyen áll, mivel sokkal jobb a gólkülönbsége, illetve még a bajnokság elején járunk és sűrű a mezőny.
Tabella itt: https://adatbank.mlsz.hu/match/52/0/20851/5/1446529.html

Ellenfelünk két legismertebb játékosa: Mervó Bence (volt U21-es válogatott) és Filkor Attila (volt válogatott játékos, aki fiatalon, 5 éven keresztül a világhírű AC MILAN csapatánál pallérozódott).

A mieink a jó kezdés után visszaestek az MTK illetve a Vác elleni vereséggel, így hétvégén lehet bizonyítani, hogy ez csak ideiglenes kisiklás volt.
Van mit szépíteni a statisztikán, hiszen az elmúlt két szezon 4 mérkőzését a Budafok ellen 1 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel zártuk.

A játékosok közül Albert Ádám, Girsik Áron és Mészáros Áron sérültek, a többiek egészségesek és bevethetőek jelen állapot szerint.

Kérjük szurkolóinkat, látogassanak el minél többen a meccsre és biztassák a csapatot!


Hajrá Dorog!KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 26. forduló
Szombathelyi Haladás
Dorogi FC
Március 1., Vasárnap, 17:00
Szombathelyi Haladás Stadion
 Főtámogatók
 
   


 
Javítani kell a Budafok elleni statisztikán - Dorogi FC