Győzni kell!

2020. Október 22. Csütörtök
Részletek a "bővebben" után
Dorogi FC – BFC Siófok

Mekantil Bank liga, NB II. 13. forduló
Időpont: 2020. október 25. Vasárnap, 13:30
Helyszín: Dorog, Buzánszky Jenő Stadion
Játékvezető: VEIZER ROLAND
Asszisztensek: PUNYI GYULA, HOFBAUER ROLAND

Ellenfelünkről itt olvashat részletesen:
honlap: https://www.bfc-siofok.hu/
facebook: https://www.facebook.com/bfcsiofok

Mielőtt a mérkőzés esélyeit latolgatnánk, először is szeretnénk megköszönni a szép számmal ellátogató, fanatikus szurkolóinknak azt a lelkes buzdítást, amellyel Debrecenben 12. csapattagként támogatták Németh Szabolcs legénységét.

A Gál István Róbert vezetőedző csapata jelenleg a 17. helyen áll, az eddigi teljesítményük: 3 győzelem, 2 döntetlen és 7 vereség.
Mérkőzést csak hazai pályán nyertek, idegenben 1 döntetlen és 4 vereség a mérlegük. Legismertebb játékosuk a 31 éves Nikházi Márk, aki főleg az MTK és a DVTK színeiben játszott számos NB1-es meccset. A házi góllövő listájukat a Vasas Kubala Akadémián nevelkedő Kiss Balázs vezeti 5 góllal.

A mieink sajnos papírforma mérkőzést játszottak a DVSC ellen (3:0), így visszaestek a 13. pozícióba, és 4 győzelem, 4 döntetlen, 4 vereség mellett várják a folytatást.
A Buzánszky stadionban ebben a szezonban eddig 5 mérkőzést játszottunk és csak 2 alkalommal hagytuk el a pályát győztesen. Nagyon javítani kellene, egyszerűen fogalmazva, kötelező lenne a győzelem.

A két csapat között 5 pont a különbség, Dorog: 16, Siófok: 11
Tabella itt: https://adatbank.mlsz.hu/match/54/0/22650/13/1546237.html

A játékosok közül Berkó Ádám, Barna Gergő sérültek, Mursits Roland és Lencsés Balázs játéka még kérdéses, a többiek a szakmai stáb rendelkezésére állnak jelen állapot szerint.

Jó szurkolást, Hajrá Dorog!


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 20. forduló
Dorogi FC
Pécsi MFC
December 6., Vasárnap, 13:00
Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion
 Főtámogatók

  


 


Győzni kell! - Dorogi FC