Évzáró a Dorogi FC-nél

Győzelem esetén szinte biztos a bennmaradás

2018. Május 11. Péntek
Részletek a "Bővebben" után
Dorogi FC - Aqvital FC Csákvár

NB II. Merkantil Bank Liga 35. forduló

Időpont:
2018. május 13. Vasárnap 17:00 óra
Helyszín: Dorog, Buzánszky Stadion
Játékvezető: MOLNÁR ATTILA
Asszisztensek: PUNYI GYULA, BERÉNYI ÁKOS

Csapatunk ezen a héten Vasárnap folytatja szereplését a Merkantil Bank ligában, hazai pályán. Az ellenfél a Csákvár csapata lesz, akikkel az őszi szezonban 2:2-es döntetlent játszottunk idegenben.
Ha szeretne részletesebben tájékozódni az 1947-ben alapított klubról, kattintson a következő linkre: http://aqvitalfc.hu/

A Szíjjártó István vezetőedző által irányított társaság a tabellán - közvetlen mögöttünk - a 12. helyen áll - 11 győzelemmel 8 döntetlennel és 15 vereséggel. A rúgott gólokat (43) tekintve az átlaghoz tartoznak, viszont ők kapták eddig a legtöbb gólt (61), tegyük hozzá, főleg ősszel.
Eddig 17 idegenbeli mérkőzésen - kevesebb sikerrel - szerepeltek, 6 győzelem, 3 döntetlen és 8 vereség a mutatójuk.

A mieink,
a 11. pozícióban 10 győzelemmel 12 döntetlennel és 12 vereséggel várják a folytatást. (Gólkülönbség: 40-41)
 
A két csapat között jelenleg 1 pont a különbség. Dorog: 42 pont, Csákvár: 41 pont
Az előző két mérkőzés megnyerésével nyugodtabban léphetnek pályára a dorogi játékosok, de még semmi nem dőlt el a kieséssel kapcsolatban. Az biztos, hogy a Sopron már nem folytatja jövőre az NBII-ben, viszont a másik két kieső helyre még kilenc(!) együttes “pályázik”.
A Csákvár honlapján olvasható egy nagyon jó esélylatolgatás a csapatok kiesési-bennmaradási esélyeivel kapcsolatban: http://aqvitalfc.hu/blog/2018/05/09/ki-fog-itt-kiesni/

Megkérdeztük Tóth Csaba szakmai igazgatót, hogy mit vár a vasárnapi meccstől?

Tóth Csaba: A Csákvár csapata a tabellán közvetlenül csapatunk mögött posztol jelenleg. Bár már négy meccse nyeretlenek vasárnapi vendégeink nem feledkezhetünk el arról, hogy a Csákvárnak erős a támadójátéka. Ráadásul a tavaszi szezonban 5-6 pozícióban kiváló játékosokat igazoltak, többek között Király Botondot, a Vasas korábbi játékosát. Május 13-án a tét mindkét csapat számára óriási: a győztes szinte biztosan bennmarad az NB II-ben. Vereséget nem szabad elszenvednünk. Bízunk a hazai környezetben és a szurkolók pozitív támogatásában. Nagy szükségünk van a biztatásra, mert hétvégén tovább akarjuk vinni a győzelmi szériánkat és megtartani jelenlegi pozíciónkat a tabellán.

Kérjük szurkolóinkat, jöjjenek el minél többen a mérkőzésre és biztassák a csapatot!

Hajrá Dorog!KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Felkészülési mérkőzés
Mosonmagyaróvári TE
Dorogi FC
Január 19., Szombat, 11:00
SÁRVÁR
 Főtámogatók
 
   
 
Győzelem esetén szinte biztos a bennmaradás - Dorogi FC