Fontos győzelmet arattunk

Fordulatos mérkőzésen sikerült győzni

2018. November 5. Hétfő
Részletek a "Bővebben" után
DOROGI FC – ETO FC GYŐR 4–3 (1–1)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 600 néző
Vezette: Nagy Norbert (Becséri Gergely, Márkus Péter)

DOROG: Horváth G. – Fürjes, Lénárth, Nagy Zs., Papp M. – Kitl M., Mészáros Á. – Faragó T. (Városi, 73.), Paudits (Vígh Á., 58.), Szedlár – Hegedűs M. (Erdélyi, 81.).
Vezetőedző: Miskei Attila

GYŐR: Horváth T. – Tóth D., Tar, Debreceni, Völgyi (Vadász, 71.) – Vukaszovics – Szimcsó, Tajthy T., Jakab D., Andrics (Szánthó, 77.) – Mervó (Magasföldi, 60.).
Vezetőedző: Király József
Gólszerző: Jakab D. (0–1) a 19., Lénárt (1–1) a 23., Mészáros Á. (2–1) az 56., Debreceni (2–2) a 61., Szedlár (3–2) a 69., Vígh Á. (4–2) a 90., Jakab D. (4–3) a 94. percben

Edzői nyilatkozatok

Miskei Attila: Sajnos sok olyan mérkőzésünk volt, amit szerettünk volna megnyerni, de akkor nem jött össze. Most minden kiszakadt a srácokból. Nagyon büszke vagyok rájuk, mert a Dorognak mindig az az erőssége, hogy egységes és jó csapat.

Király József: Saját magunkat vertük meg, mert olyan gólokat kaptunk, amilyeneket szerintem nem illik kapni ebben az osztályban. Kettő kettő után döntőnek bizonyult a harmadik dorogi gól, mert utána már rohantunk az eredmény után és nem tudtunk talpra állni. Maximálisan csalódott vagyok és sajnálom a szurkolóinkat is, akik most szintén csalódottan utaznak haza.

KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank Liga NBII. 30. forduló
Monor SE
Dorogi FC
Március 31., Vasárnap, 16:00
III. kerületi TVE utánpótlásképző központ
 Főtámogatók
 
   
 
Fordulatos mérkőzésen sikerült győzni - Dorogi FC