Beharangozó Pénteken! Cegléd csapata vár ránk Vasárnap Győzelem esetén szinte biztos a bennmaradás Schindler Szabolcs volt tegnap reggel a DigiSport vendége

Évzárót tartott a Dorogi FC

2017. Június 12. Hétfő
Részletek a "Bővebben" után
Évzárót tartott a Dorogi FC a Buzánszky Jenő Stadionban június 11-én. Több mint száz fiatal sportoló vett részt az eseményen, ahol Mayer László elnök köszöntötte a gyerekeket.
Az elmúlt évtizedek legsikeresebb bajnoki szezonját tudhatja maga mögött a klub, amely büszkeséggel töltheti el a dorogiakat, a játékosokat és a szurkolókat egyaránt. A felnőtt csapat kiváló szereplése mellett az utánpótlás csapatok is szépen teljesítettek.
A Dorogi FC az edzések mellett nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az itt sportoló gyerekek értékeljék, érezzék és tudják a klub történelmét, büszkék legyenek országos, sőt világhírnévre szert tett dorogi futballistákra (Monostori Tivadar, Prohászka János, Buzánszky Jenő, Kaiser József). Éppen ezért számos tornát rendeztek az év első felében azért, hogy megismerje az utánpótlás korosztály a Dorogon, Dorogért játszott híres futballistákat.
Az évzárót játékos sportvetélkedőkkel – dekázó-verseny, kapura rúgás stb. – tették színesebbé a szervezők.

A klubtól és a gyerekektől elbúcsúzott Németh Szabolcs vezetőedző, aki a Sopron szakmai vezetője lesz a jövő bajnoki szezontól.

Délután Dorog Város Önkormányzatának, a Dorogi FC edzőinek és a Pannon-Falap-Lemez Kft. csapata vívott barátságos körmérkőzéseket a műfüves pályán.


KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS
Merkantil Bank liga NB II. 37. forduló
Dorogi FC
Békéscsaba 1912 Előre
Május 27., Vasárnap, 17:00
Dorog, Buzánszky Stadion
 Főtámogatók
 
   
 
Évzárót tartott a Dorogi FC - Dorogi FC